Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość telegonierten

Ile płacicie za połączenia na karte i w jakiej sieci

Polecane posty

Gość telegonierten

Witam, mam orange na abonament i chciałam zmienic na karte ale ne wiem gdzie jest najtaniej. Zrobmy ranking w jakiej sieci macie tel i po ile jest minuta w suieci i poza siec i po ile sms. I jeśli macie jakieś dodatkowe promocje to piszcie, np. 100 sms za 6 zł do wszystkich. Myśle ze taki ranking każdemu się przyda

Gość leniuszkaaa
Nie wiem ile płace, ale od kilu lat mam orange na karte. Wykupuje 600 smsow do orange za 7 złotych i 1000 minut za 10zl do orange i reszta mnie nie obchodzi. Czas na wykorzystanie smsow to miesiac, czas na minuty jakies 2-3 tygodnie. Nie narzekam.

Gość telegonierten
no to się opłaca, a ile poza siec płacisz?

Gość kura z kurnika
ja mam mix plusa od ladnych paru lat rozmowy w sieci 28-29 groszy (nie pamietam) za cala rozmowe nieograniczenie do sieci plus tzn gadasz godzine dwie trzy osiem i placisz i tak 29gr za cala rozmowe 18gr za smsa normalnego bez pakietu do jakielkowiek sieci pakiet 5zl=500sms do plusa na miesiac pakiet 10zl=250 sms do wszystkich innych sieci z poza plusa na miesiac ogonie mi sie bardzo oplaca

Gość kura z kurnika
laduje co miesiac 30zł kupuje 5zl=500sms do plusa oraz 10zl=250sms do reszty sieci i jak mam te gadki za 29gr to jeszcze mi zostaje kasa na koncie na koniec miesiaca z tym ze ja glownie pisze

Gość telegonierten
a ile minuta poza siec?

Gość fgh hfh
18-30zł ale to 30 to już naprawdę na siłę jak dzwonię do koleżanki która ma tzw nawijkę Plus, mam kartę doładowująca i 10 z tych 18 to miesiąc połączeń i smsów gratis do mojego faceta (kiedy mieliśmy telefony w różnych sieciach było to 100-200)