Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michaell1982

Sex w Warszawie

Polecane posty

Gość Michaell1982

Chciałbym zapytać się Was w jakich miejscach uprawiacie sex w Warszawie? Oczywiście nie chodzi mi o wasz dom ale o bardziej zwariowane miejsca takie jak nad brzegiem Wisły, w toalecie supermarketu etc. Szukamy z żoną nowych miejsc w warszawie gdzie możemy to zrobić, a ze zaliczyliśmy już sporo różnych, nietypowych miejsc szukamy inspiracji. Pzdr

Gość martinxxx2011
ja sie kochalem z laska w przymierzalni w H&M w arkadii;)

Gość Michaell1982
My w przymierzalni w CH Targówek ;) Nawet w dwóch ale nie pamiętam nazw sklepów. Generalnie toalety, przebieralnie w CH, w EMPiKu, w knajpkach mamy obcykane. Szukamy czegoś nowego. ;)

Gość Marek7777
Cześć, kiedyś kochaliśmy się z żoną w zaułkach ulicy Profesorskiej w Warszawie. Właściwie to nie jest ulica bo nie jeżdżą tam samochody, jest to praktycznie przejście z wieloma ciągami schodów i skrętów/zakretów między dwiema innymi ulicami: Myśliwiecką i Wrońskiego. W ogóle w tamtej okolicy można znaleźć co najmniej kilka równie ekscytujących miejsc. Podziel się i Ty swoimi nietypowymi. Pozdrawiam

Gość Michaell1982
Ja ruchałem w burdelu, było super. Te dziewczyny są śliczne i bardzo miłe.

Gość maro1980
Ja się bzykałem ze znajomą w okolicach M1

Gość na murku pod Pałacem Kultury !
dyskretnie w różnych parkach itp ! 🖐️ :classic_cool:

Gość hehehehehe:):):)
ja w autobusie nocnym - polecam :) no i pola mokotowskie :)

Gość Michaell1982
Dzięki Marek, musimy to sprawdzić. My poza "oczywistymi" toaletami w clubach i przebieralniami robiliśmy to nad Wisłą, gdy po deptaku kilka metrów wyżej chodzili ludzie, w nocnym autobusie, w pociągu (w tunelu pomiędzy Powiślem i Śródmieściem, w Lasku Bródnowskim, na klatce schodowej kamienicy prowadzącej do Irish Pubu na Miodowej. Było tego sporo, teraz aż trudno przypomnieć sobie tak szybko.

Gość maro1980
to chyba jesteście z bródna?Można gdzieś Was podejrzec?W jakim wieku jesteście?My ze znajomą w okolicahc 30tki

Gość Michaell1982
Maro Wszędzie... naprawdę ;)

Gość Marek7777
Nie umawiacie się na podglądanie? :) Tylko przypadkowe spotkania?

Gość Michaell1982
Żona nie lubi publiki ;)

Gość maro1980
a żonka fajna jest?Ile ma latek?

Gość Michaell1982
Nieco ponad 20 lat, zgrabna, duże piersi, wąska talia jednym słowem idealna ;)

Gość maro1980
o to super szkoda, że nie ma ochoty na większe grono

Gość Marek7777
Spoko, musisz poczekać z 10 lat i dopiero będziesz miał z nią przygody. A i wtedy od chętnych się nie opędzicie.

Gość Michaell1982
Już teraz na temperament nie narzekam więc liczę, że może być tylko lepiej ;) Co do chętnych to chyba o każdej porze dnia i nocy oraz w każdym wieku stadka takich się znajdą. Zawsze i wszędzie. Zwłaszcza jak czytam o kinie Bizzariusz i grupach napalonych masturbatorów, którzy tylko czekają, aż wejdzie jakaś kobieta to mi ich szkoda :P Ja rozumiem różne praktyki, cuckold, dogging a nawet Voyeurism i nie tylko nie mam nic przeciwko ale wręcz popieram eksplorację swoich fantazji. Jednak beznamiętna masturbacja wokoło pary, która chciała znaleźć dreszczyk emocji w intymnym, a zarazem publicznym miejscu mnie odrzuca. P.S. Przy okazji, polecam dla chętnych nowe, rozwijające się forum www.cuck.pl. Sporo fajnych, normalnych ludzi o szerokim spojrzeniu na sex tam zagląda. W odróżnieniu od setek innych forów pełnych onanistów i bajkopisarzy ;)

Gość maro1980
ja tam lubię sex w większym gronie sam namawiam na to znajoma ale ciężko idzie:))a to forum sprawdzę

Gość Michaell1982
Jak pisałem powyżej, nie mam nic przeciwko. Nigdy tego nie próbowałem ale taka opcja jest kusząca. A nawiązywałem do tego jednego, konkretnego przypadku w Bizzariuszu. Np. My z żoną często bawimy się public flashing i nas to kręci. Podobnie jak w sex w miejscach publicznych. Generalnie obecność (lub możliwość obecności) innych osób podczas tych zabaw tylko podkręca temperaturę ;)

Gość maro1980
to może moglibyśmy nawiazać jakąs znajomość, nie chodzi mi o onanizm a swobodną zabawę,mogę np. uzyczyć tylnich foteli:))

Gość Michaell1982
Nie tego szukamy w tej chwili ;)

Gość maro1980
a czego?

Gość Michaell1982
"Szukamy z żoną nowych miejsc w Warszawie gdzie możemy to zrobić (...)"

Gość maro1980
to jeszcze sa w choszczówce i w okolicach kanałku żeranskiego

Gość Michaell1982
Ale jakieś konkretne miejsce mnie interesuję. Typy: "W centrum" "Na Bielanach" etc mało wnoszą do tematu ;)

Gość Warszawiakk
W nocy, na ławeczkach przed Kinem Muranów. Polecam ;)

Gość Marek7777
Przed kinem Muranów? No nieźle, to przy dwóch ruchliwych ulicach, metrze i przystankach tramwajowych. Co prawda jest tam kilka drzew i innych przeszkód, ale miejsce raczej dla odważnych. Ja jeszcze przypomniałem sobie o ławeczkach w parku, który jest w okolicach ulicy Smolnej. Trzeba iść Smolną w dół w stronę stacji Warszawa Powiśle i na końcu skręcić w lewo lekko pod górkę. Dochodzi się do ławek przy dwóch dużych kasztanowcach. Bajer polega na tym, że to miejsce choć lekko oświetlone ma na tyle cienia, że można tam przysiąść, natomiast oddalone latarnie oświetlają ewentualnych nadchodzących. Można więc dobrze kontrolować sytuację, a alejki wyłożone chrupiącym żwirkiem więc i widać i słychać ewentualnych spacerowiczów. Choć o 2 w nocy to mało kto spaceruje. Aby do wiosny...

Gość Michaell1982
My tam robiliśmy sesję flashing :) Świetne miejsce. Nawet w dzień da się zabawić choć na sex nie ma szans... ale ta Warszawa mała :)

Gość Warszawiakk
W środku nocy, w tygodniu nie chodzi tam aż tak dużo osób. Kierowcy raczej nie patrzą na parkę siedzącą na ławeczce więc naprawdę jest to do wykonania. Krótka mini bez majteczek ułatwia sprawę ;) Polecam to miejsce. Świetne na sex z dreszczykiem emocji. Dla tych co się boją polecam czas gdy nie kursuje metro oczywiście, wtedy nie zaskoczą was wychodzący z podziemi ludzie :)