Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość b.l..2878

TOP MODEL praktycznie kazda dziewczyna

Polecane posty

Gość b.l..2878

byla modelka zanim dostala sie do programu. Czy tam nie powinny isc dziewczyny ktore nie pracuja dla zadnej agencji i nie maja zadnego doswiadczenia? Olga - http://allaboutmodels.net/olga-kaczynska-spp/ Honorata - http://denviil.flog.pl/wpis/45221/honor Joanna - http://spp.com.pl/model.php?action=150&menu=49&id2=&lang=pl&part=1&modelka=259&PHPSESSID=02ee6d1295c8bcd2f494cde6f4bf326b Michalina - http://www.annafabian.com/2011/02/temat-elegance.html Chyba tylko z tych co zostaly to ania nie miala zadnego doswiadczenia i nie jest w zadnej agencji.

Gość wwwwwwrweqrqr
A czemu one wszystkie takie brzydkie?? No co najwyżej przeciętne??

Gość b.l..2878
O gustach tutaj nie pisze, kazdy ocenia pod swoim katem wyglad.

Gość mam 19 lat i studiuje
Bo one maja szanse dzieki programowi sie wybic a tak to by tylko grywały w reklamach lub chodzily po wybiegach za 50 zł.

Gość b.l..2878
a ja glupia myslalam ze to program dla amatorek :D

Gość o reeeny
a dlaczego mialyby byc nieskazitelnie piekne? niektorzy widze nie pojmuja istoty modelingu :o nie chodzi o to, żeby byla bóstwem, bo od tego to sa konkursy pieknosci.. tylko dobrze ciuchy prezentowala i byla fotogeniczna. glownie liczy sie figura. reszte zrobi makijaż i photoshop.. no i tez nie przesadzajmy, ze sa az tak brzydkie.

Gość nawet to oglądam
aska ma swietna twarz do zdjec!! :) mozna z nia zrobic wszystko, i zgadzam sie - to nie konkurs pieknosci :)

Gość karolinaaaaaaaaa
modelka nie musi byc ladna to nie wybory miss

Gość wwwwwwrweqrqr
o reeeny No wybacz, ale jak dla mnie poza tą pierwszą z tej listy wszystkie są brzydkie z twarzy, a figury wszystkie mają beznadziejne. Ja nie wiem że wy dziewczyny tak chcecie się upodobnić do modelek, przecież to nie są piękne kobiety.

Gość b.l..2878
Ja nie napisalam ze sa brzydkie. Jedne ladniejsze, inne takie sobie, ale ogolnie to normalne, przecietne dziewczyny. Bede kibicowac ani bo jako jedyna nie ma doswiadczenia i tyle.

Gość leniuszkaaa
Cała Polska nabija się z Ani, ale to ona wg. mnie powinna wygrać.

Gość obaiwam-sie-ze
brzydka jest jak noc. A fe!

Gość dfvgfrhgftgh
jesu i takie brzydkie ......

Gość o reeeny
skoro to są takie typowo przecietne dziewczyny to smialo. idz i zostan modelką :D powodzenia 🖐️ a tak na serio. trzeba spelniac wiele kryteriów. na pewno jednym z nich nie jest ogólnie pojmowane piękno! nie wspominajac o cechach niefizycznych(trzeba miec zdolnosci aktorskie np) jest wiele przepieknych dziewczyn, ktore i tak na modelke się nie nadają! chociazby wzrost, nie wspomne o wadze.. gdzie laska bedaca modelka musi się mieścić w rozmiar 36.. i za takim wieszakiem to sie malo kto na ulicy obejrzy. bo one nie sa od tego. one maja dobrze prezentowac i sprzedac ciuch. maja byc fotogeniczne. twarze maja miec takie, zeby dalo sie cos z nich zrobic.. muszą umieć pozować i wyrażać emocje. pieknosci to na konkursy miss i do pisemek w stylu ckm.

Gość vp8vpupv
Widać, że Ania jest amatorką. Tamte pozostałe to są takie pewne siebie. Ania jest taka nieogarnięta, jeszcze dziecinna, ale to ona powinna wygrać!