Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koleżanka w odwiedzinach

Taki komplecik na prezent dla dziecka koleżanki?

Polecane posty

Koleżanka urodziła dziecko 2 tyg temu i zaprosiła mnie na kawę. Idę za tydz w sobotę i chciałabym zamówić coś takiego: http://allegro.pl/wyprawka-paski-62-siochy-i-polspiochy-6-czesci-i1949737999.html Koleżanka nie ma ogromu ciuchów, bo wszystko musieli kupić sami, od nikogo nie dostali rzeczy po dzieciach. Myślicie, że coś takiego, czy jednak coś innego? Dziecko urodziło się mierząc 54 cm.

no to 62 bedzie na styk. ja bym kupiła 68 ;) a pomysł fajny

Gość kasia7467
fajne. zalezy jakie dziecko jest czy duze czy male. ale 62 bedzie ok

Gość laura26
jejku,jakie słodziutkie,kochana kupuj to na bank!:)piękne są,jestem mamą i ja używałam własnie takich rzeczy,sprawdziły się boski,dalej mojej małej ubieram body i połśpiochy

Gość laura26
sprawdziły się bardzo miało być

Gość pomysl , fajny ,kup , ale
mysle ,ze kolezanka sie ucieszy , ale kup wiekszy rozmiar . nie kupuj malych , bo po pierwsze na pewno juz ma wyprawke , po drugie zalezy jak duze dziecko Kup wiekszy rozmiar !!!!

sliczne , ale nie wiadomo czy maja rozm . np 68 . Jesli nie to zadzwon do kolezanki i zapytaj czy dziecko duze i na ile ona na razie kupuje .

bardzo fajny :) mialam podobny. 62 bedzie akurat. Corka urodzila sie dluga na 52 cm i rozmiar 62 nosila spokojnie fdo 2-3 miesiacy. Tez mi tak wszyscy gadali, ze lepiej wiekszy, a pozniej wszystko bylo za duze :/ skoro to ma byc prezent to niehc bedzie w sam raz, a nie bedzie lezal w szafce :/

Śliczne. Mialam dla Loli kilka takich komplecików i fajnie się prały. Milutka bawełna. To z żółwikiem najladniejsze (to żólte), a rozmiar to chyba 62 bym brała. 56 bedzie przyciasny.

śliczne :) jak dziecko urodziło się 54cm to rozmiar 62 jeszcze jakiś czas posłuzy :) mi się najbardziej ten z zółwikiem podoba ecru :)

56 zdecydowanie za maly moim zdaniem . Albo 62 albo 68 , ale moze 62 bedzie w sam raz do 2-3 m-cy . Mnie sie podoba zolty z zolwiem , potem zolty z tygrysem , a potem zielony :-) To dziewczynka czy chlopczyk ?

Dziękuję za odpowiedzi. Komplet, który wkleiłam jest na rozmiar 62, a dziecko 2 tyg temu w momencie narodzin miało 54 cm. To chłopiec:-) Ktoś twierdził, że za 30 zł to tandeta. Tak myślicie? Bo nie chcę kupować czegoś, co jej się rozleci po pierwszym praniu. Myślicie, że to w miarę solidny komplet? I kupić na 62 czy szukać czegoś na 68? Myślałam, żeby kupić coś na teraz, a nie na później i poza tym chciałabym, żeby to było ubranko.

Powiem Ci, że na pewno kosztuje mniej, bo jest w komplecie. Ja kupiłam podobny komplet za 25zł i ubranka w momencie kiedy mój syn z nich wyrósł wyglądały jak nowe, a miał je wielokrotnie zakładane i wielokrotnie były prane

Gość ze zdjec nie wyglada na tandet
ladne , kolorowe , bawelna wydaje sie byc dobra. Ktos wyzej pisal ,ze mial i sobie chwali . Co do rozmiaru to 62 lub 68 . 62 na teraz , a 68 na pozniej . A moze zadzwon do kolezanki i zapytaj na jaki rozmiar wolalaby ubranko . Nie musisz mowic co chcesz kupic , tylko ze sie zastanawiasz i jaki rozmiar ewenttualnie by wolala . Cena za 6 sztuk bardzo dobra , ubranko wyglada slicznie , ale czy tandeta to nie wiem . Na zdjeciu nie wyglada .

Nie jest tandeta. Bawełna na prawdę super. Jedyne co jest bez sensu to to ze metka jest wszyta razem z szwem i jak ją chciałam wypruć to się dziura zrobiła i ubranko trzeba bylo szyć. W kolejnym zestawie już wycinałam metkę nożyczkami tak krótko, nie wyrywałam jej na chama. Tak poza tym są na prawdę super.

Bardzo dobre jakościowo, ba sama takie dostałam śpiochy. Nie wiedziłąm, że tak komplet jest taka taniocha, bym sobie kupiła wczęsniej. Dawno na alle nie patrzyłam za ciuszkami.

Gość palalaka
Ja bym była bardzo zadowolona gdybym dostała taki komplet

Gość mama sama w domu...
lepiej zapytaj jaki rozmiar bo: 1. często na "teraz" ma się jakieś rzeczy dla dziecka 2. zależy jakie dziecko się urodziło ja urodziłam w tym samym czasie z sąsiadką ( różnica 3 dni) i mój synek ważył 3040kg mierzył 52cm i bardzo długo nosił rozmiar 62 cm, a sąsiadki synek urodził się 3780kg i mierzył 59 cm więc był duży i nie nałożyli mu już rozmiaru 52 cm

Gość mama sama w domu...
super są te ciuszki ale ja bym kupiła 68 cm