Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szalony przebieg 24

Moja tesciowa pierze papierowe reczniki i mowi ze marnujemy wszystko...

Polecane posty

Gość Szalony przebieg 24

Jakos je tak wsadza do zlewy, ciska je az sie zrobi kula, potem jakos ja pracuje i z tego wychodzi takie gownanie nie wiadomo co. Wszystko co jest przeterminowane obgotowuje i robi z tego zupe, do tego od lat ma te same ciuchy i w zwiazku z tym ze mieszkam i niej to nie pzowala mi kupowac nic innego, mowi mi ze jestesm "rozrzutna suka" (to jej slowa!!!) Mam juz dosc.

Gość Szalony przebieg 24
Maz kupil jej elektryczna suszarke, to rdzewieje w piwnicy bo ponoc za duzo pradu zzera. Wszystko suszy w jadalni wszedzie sa sznurki porozciagane i grzyb wlazi we sciany

Gość dotiuszka
Faktycznie masz teściową :/ a moja rada to: wyprowadź się jeśli to jej dom. Ona w swoim domu może nawet nasrać na środku dywanu i nikomu nic do tego.

Gość Szalony przebieg 24
Papierem toaletowym najpierw wytrze dupę, później wkłada go do garnka i gotuje. Do tego daje wegetę, sól, piepr, dolewa wody. Później je to na obiad.

Gość Szalony przebieg 24
Nie moge sie wyprowadzic bo maz nalegal na mieszkanie u niej

Gość nie znałaś teściowej
nie znałaś teściowej przed slubem ? wyprowadź się do swoich rodziców

Gość Szalony przebieg 24
Bo jej maz nie zyje i ma tylko jego.

Gość dlaczego mąż nalegał
Wzięła go na listość. Czas się wyprowadzić.

no to masz przesrane mąż maminsynek i teściwa wariatka i despotka gdzie ty masz oczy ? moja też wariatka, dlatego nie mieszkam z nią w takich sytauacjach trzeba chociaż próbować minimalizować straty np unikać takiej teściowej lub się wyprowadzić dość daleko co z tego że matka wdowa, czy obowiązkiem syna jest ją dożywotnio adorować i zastępować patnera życiowego ?

Gość dlaczego mąż nalegał
Zawsze mnie zastanawia, że te wdowy są takie zrozpaczone i trzeba z nimi mieszkać, ale jednocześnie zbierają się w sobie i uprzykrzają życie synowym.

uprzykrzanie życia synowym nadaje im życiu nowy cel ......

Gość duzo
Zawsze się trafi jakaś kretynka niezadowolona z teściowej won do mamusi i nie narzekaj.

zazwyczaj wychodzi się za mąż a nie za teściową więc nie widzę powodu dla którego obca baba ma rządzić w małżeństwie małżeństwo nie polega na mieszkaniu z rodzicami, z żadnymi rodzicami a że w większości przypadków synowe dają się zmanipulować by mieszkać z teściową...a potem żałują jakoś nigdy nie słyszałam by pomysł mieszkania z teściową wyszedł od synowej, zawsze do tego dąży facet lub jego matka

Gość ja pierdziele dziewczyny
a moze faktycznie tesciowa jest oszczedna a synowa rozrzutna? i prawda ja w oczy kole? ale w pranie recznikow papierowych nie wierze:D samodzielne mieszkanie= mniej problemów w zyciu , także małżenskim

Gość kasienka1339
Moi tesciowie oboje sa niezdrowo szurnieci wiec trzymam sie z daleka aby im krzywdy nie zrobic ;) zacznij tez odwalac i wjedz jej na psyche

Gość Olsa
jesli u niej mieszkasz to nic Ci do tego, masz byc wdzieczna, ze kobieta Cie ma u siebie. Jak Ci to przeszkadza, to musisz namowic meza na przeprowadzke to jedyne wyjscie.

Gość eeeeeeeeeeeee..........
A mąż ozenił sie z tobą czy z mamusią?????????? Jak chce to niech mieszka............ sam

Gość kasienka1339
Olsa sama pewnie jestes tesciowa dlatego tak chrzanisz :D

Gość ngikf
mąż pewnie chce by żona przejęła nawyki od jego mamy :) niech się patrzy i uczy!

Gość rzygotek
Bys prala papierowe reczniki i obgotowywala przeterminowane to by cie bylo stac na wlasne mieszkanie a tak siedz u niej na garnuszku. "rozrzutna suko" jej swietw slowa

Gość ngikf
a jak żona ma okres to mąż idzie spać z mamą nic się nie może zmarnować!

nigdy nie zrozumiem jak można być tak głupim głupie młode dają się zmanipulować by mieszkać z teściową a jeszcze głupsze te stare że siłą chcą synka przy cycu zatrzymać, żałosne...i jeszcze pretensje że synowa nie chce się podporządkować głupie wredne teściowe: życie synowe należy do niej, synowa nie żyje po to by wam dogadzać i się podoporządkowywać

Gość Olsa
kasienko 1339 jestem mloda mezatka i uwazam, ze rodzice/tesciowie maja prawo do swoich nawykow, odchylow o ile nikogo to nie krzywdzi. Jesli tesciowka jest taka BE i trzeba ja zlinczowac za jej oszczednosc to niech sie ta laska wyprowadzi. Niczego jej tu forumowicze nie doradza oprocz wysmiania tesciowej. Tesciowej nie da sie zmienic, jej oszczednosc nawet jesli przesadzona to jej duzy problem psychologiczny i to ze jakas mloda bedzie sie nagle wyklocac o nowe ciuchy nic nie zmini. Mlodzi musza sie albo dostosowac, zacisnac zeby i przetrzymac albo sie wyrowadzic. Co to ma byc, zarcie i mieszkanie u kogos i jesczze fochy, to fora ze dwora!

Gość ngikf
laska ma się wyprowadzić? a co z synusiem mamusi? przecież on obiecywał mamie, że będzie z nią mieszkał nawet po swoim ślubie?? ta podła suka synowa nie potrafi docenić jego rodziny!

Gość ngikf
ja jestem dobrą synową; nawet kąpię się w wodzie po teściowej ( raz w tygodniu!) i codziennie dziękuję za dach nad głową i za to, że dała mi swojego syna za męża :)

Olsa, co ty chrzanisz ? synowa ma nie kupować ciuchów bo teściowa jest oszczędna ? a co ma piernik do wiatraka ? dopóki młodzi dokładają się do rachunków i mają na własne wydatki to niech teściowa się nie wtrąca czy synowa ma jedną spódnicę czy 10 wiesz, dziecku mozna mówić co mu wolno a czego nie, ale nie dorosłym ludziom, którzy założyli swoją rodzinę dziwię się że do 3/4 teściowych nie dociera że syn który się żeni to nie dziecko, jest dość dojrzały by żyć z partnerką, jest dość dojrzały by mieć własne dzieci....ale w innych kwestiach matka traktuje go jak niedorozwinietego ? to samo z synową ? za chwilę się okaże że jesli teściowa wtrąca sie do wychowania wnuków i chce decydować za ich matkę to ma rację bo jest starsza i to jej dom.... żal

Gość ngikf
dobra synowa szanuje nawyki teściów sama swoich mieć nie może bo może teściowej by nie pasowały ;) mój mąż, wprowadzając mnie do swojego domu rodzinnego rzekł; - Patrz na mamę i ucz się bo ona żyć wiecznie nie będzie!

Gość Olsa
moim zdaniem, kazdy dysponuje swoimi funduszami. Jesli laska chce sobie kupic 10 spodnic jej sprawa i tesciowej nic do tego. Ale lasce nic do tego, ze tesciowa nie urzywa suszarki albo gotuje reczniki. Synowa jest tak samo dorosla. Jesli u kogos mieszka powinna sie zachowywac. Jak bedzie mieszkac u siebie to sobie tam bedzie rzadzic. Wiem ze to wielu wkur???a bo nie latwo jest sie wyprowadzic od rodzicow. Ale albo albo. Albo wieksze koszty zycia i zycie po sowjemu, albo mieszkanie u kogos i niestety patrzenie jak ktos gotuje reczniki oraz wysluchiwanie paplania nad uchem. Proste.

Gość kobiecy-kap
zapraszam! do końca listopada mega wyprzedaż! www.kobiecy-kaprys.pl