Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ejukaliptonka

Czy mam prawo wymagać od mojego faceta

Polecane posty

Gość ejukaliptonka

by zmieniał koszulę codziennie, skarpetki i ufajtane slipy oraz żeby mył zęby i obcinał pazury ?????

Gość nunczako
jesteś roszczeniową suką ;)

Gość Kkkkk33333
MASZ PEŁNE PRAWO :)

Gość ejukaliptonka
Uważam, że to święty obowiązek każdego faceta. nunczako - a ty śmierdzielem bez wyobraźni!

Gość A ja ci opowiem
Masz prawo.Ale w tej chwili masz pewność,że cię nie zdradza. Jak zacznie z własnej woli bardziej dbać o siebie to wtedy uważaj.

Gość nunczako
żarty na powaznie bierzesz? pewnie nerwy masz na postronku od wąchania kakaowych kleksów ze slipek swojego faceta. Wybaczam.

Gość nunczako
o to dobre- utrzymywać swojego faceta w śmierdzacym stanie, bo wtedy inne doopy sie będą odsuwały od niego. Rozkoszna strategia

Gość voucherdoucher
nie masz prawa... masz prawo milczeć!

Gość ejukaliptonka
Co wart jest facet śmierdziel ? Jak tego nie zmieni - odchodzę, i to bez żalu :)

Gość ejukaliptonka
voucherdoucher - a ty nie pisz już nic w moim temacie , śmierdzielu i zamknij wieko trumny :classic_cool:

nunczako, twoje żarty tylko ciebie śmieszą. ejukaliptonka jakim cudem taki niechluj jest twoim facetem?

Gość niedobrze_mi
Jeszcze zatęsknisz za tymi rozkosznymi woniami ....

"Masz prawo.Ale w tej chwili masz pewność,że cię nie zdradza" hehe dobre :) wg mnie masz prawo kopnąć go w tyłek i niech spada na drzewo, a poza tym to na pewno prowo

Gość ejukaliptonka
rozwódka - był inny, ale od jakiegoś czasu nie dba o siebie zupełnie. Mówi się, że to kobiety w związku robią się z czasem niechlujne. A tu wyraźnie widać, że jest inaczej. Kopnę go w tyłek, aż będzie bekał! Wkurzona jestem na maxa bo nic z tym nie robi!

Gość do tej co ma 2kg na plus
sorry ale kto kurva zadaje sie z jakims smierdzacym facetem ktroy nie dba o MINIMUM wlasneg higieny osobiste?!?!?!!?!?!? to swiadczy nie tyko o nim ale takze o tobie autorko :o

Gość ejukaliptonka
niedobrze_mi - chętnie odstąpię, chcez?

Gość ejukaliptonka
chcesz*

Gość takaPrawda
pomijajac zasady higieny osobistej, ktore uwazam za konieczne to obserwujac to forum zauwazylem jedna zaleznosc. Facet kiedy znajduje sobie kobiete to bierze ja z caloscia inwentarza, wady i zalety akceptuje, natomiast kobieta ciagle swojego faceta chce zmieniac i ulepszac, ciagle ma jakies wymagania. W tych dazeniach jest konsekwetna i wytrwala. Mam wielu kolegow, ktorzy ustepuja dla swietego spokoju, ze wszystkiego rezygnuja, zeby tylko nie bylo awantury, boja sie swoich dziewczyn. Sa zmuszani do realizacji niby wspolnych celow. W obecnosci kobiety boja sie odebrac telefonu, wszelkie spotkania z kolegami widziane sa niechetnie. Zamieniacie nasze zycie w pieklo!!!

Gość ejukaliptonka
do tej co ma 2kg na plus- to świadczy o jego rodzinie, a ja nie zamierzam dłużej tego tolerować. Spotykamy się raz w tygodniu bo oboje pracujemy, ale wczoraj wpadłam do niego po południu znienacka i zastałam nie dość, że burdel w domu, to jeszcze flundra!!!!

Gość ejukaliptonka
taka prawda - ja chcę, żeby dbał o higienę - to wszystko! czy to za dużo ?

Gość ejukaliptonka
Krwawa - ty chyba nie potrafisz czytać ze zrozumienie, albo jesteś narąbana :P

Gość (@)
takich rzeczy sie nie wymaga. to sie wie !!!!!!!!!! To nie facet tylko prosiak....

Gość nunczako
Już było o roszczeniowej suce, a teraz przylał facio i to potwierdził: kobieta nie chce wąchać brudnych skarpetek faceta? to okropne, facet nigdy by sie tak nie zachował! ;)

"wczoraj wpadłam do niego po południu znienacka" do nich nie wpada sie znienacka!!! ciesz sie, że gołe niedogolone sąsiadki nie uciekały przez okno :D

Gość nunczako
Grobowa powaga w tym temacie o brązowych gaciach.... :(

"Krwawa - ty chyba nie potrafisz czytać ze zrozumienie, albo jesteś narąbana" Taaaa...jest trzecia opcja, ale pozostawię Cię w błogiej nieświadomości :classic_cool: Have a nice day.