Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malutka_w_szpileczkach90

Jest tu kto??????

Polecane posty

Ostrożny, a Ty czasem nie wyrywasz Fikuśnej...? Uważaj, bo Fiku i Wilczyca się nie lubią;)

"Wilczyco hm ukąsiłaś studenta " Podobno jest pamiętliwy...ach, dobrze, ze nie mieszkam w Trójmieście :classic_cool: Bo jeszcze by mnie znaleźć próbował dla krwawej zemsty ;) Tu muzyka jest dobra http://www.youtube.com/watch?v=X20Rs6poflk :P Choć Lucyfer pewnie będzie nosem kręcił :D Ja Fiku nie lubię? Hmm, my po prostu się różnimy :classic_cool:

A ja na dłuższą metę basu nie zdzierżę :P Choć fakt, Miller potrafi zachwycić nawet mnie ;) A ten rosyjski zespół ostatnio wyszperałam, Putin jest ich wielkim fanem...to akurat mało mi odpowiada bo wiem dlaczego:D Ale w Białym Łabędziu się zakochałam To dobrze, że lubisz Ostrożny :P

Wilczyco.... W ciągu dnia spałaś po "ciężkim" przedpołudniu;) Znowu Ci się zbiera? :P

Przy wysiłku intelektualnym dużo snu jest potrzebne :classic_cool: Ale jak znam życie i tak zaśpię i nigdzie nie pójdę, więc właściwie co mi szkodzi porozkoszować się spokojem .... i rozmową z WAMI :D To mi się żarcik udał :classic_cool:

Najpierw trzeba coś zjeść, na głodniaka nie pójdę :classic_cool: Ale przydało by sie w końcu na zajęcia zacząć chodzić...z jednego powodu :D

Gość wilczyca a gdzie studiujesz?
.

Ja idę spać. Jutro na 3 dni do pracy jadę:P Dopiero w poniedziałek tu zajrzę. Dobrej nocy i miłych snów życzę wszystkim, którzy na to zasłużyli:classic_cool: