Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malutka_w_szpileczkach90

Jest tu kto??????

Polecane posty

zajebiście...a gdzie Ty sie wczoraj szlajałaś?

Jeśli nawet to nie u mnie w domu poprostu poszła ale to dobrze przynajmniej spokój i o córcię się nie muszę martwic :)

Dzien dobry Malutka:) Ty sie Student do Malutkiej tak nie podwalaj, bo wczoraj nieladne rzeczy o Niej pisales :classic_cool:

Przystojny nie wiem,mam go dosc,on jest psychiczny i wszedzie za mna łazi,dlatego powstawiam w redakcji jego tematy i posty zeby go zbanowali,a jak nie to napiszę do administratora,a jak nie to kurva osobiscie do siedziby o2 pojadę,bo mam go dosc

Studenta przyciaga wszystko, co ma cycki. Najpierw probuju wyludzic zdjecie, a jak mu sie nie udaje, to zaczyna obrazac:P Internet w komorce jest do bani!!!

Przystojny mnie to akurat nie bawi,ten dzieciak jest konkretnie psychiczny i nienormalny,wiec albo go zbanuja albo naprawde zrobie jakies konkretne kroki w kierunku aby sie ode mnie odpieprzył. Lomu jak na wczorajszym seansie było?:-D opowiadaj🖐️ a ja za ten czas psa wykapie:classic_cool:

Gość poruchaj sobie na boku
nie dość, że głupia, to jeszcze dziecinna. Z tymi buźkami, to żenada. Piórko w dupie też nosisz?

Gość poruchaj sobie na boku
pierwszy raz do ciebie piszę kobieto. Nie lubię cię, to fakt, ale nie rób ze mnie prześladowcy idiotko. Nie schlebiaj sobie. Nie jesteś tego warta. Włącz beksę :O

Malutka,psina wykąpana,bo mój to nie lubi za bardzo...