Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

mam male pytanko ja teraz nie pracuje wychowuje dziecko pracuje tylko maz a jego wyplata jest mala nie przekracza 500 zl na osobe tak wiec czy moge dostac jakies dodatkowe pieniadze oczywiscie po za rodzinnym? Jak ktos wie cos o tym to prosze o jakies odpowiedzi

Gość poezyjka
moze pogon nieroba do lepiej platnej pracy i sama tez rusz dupe

Gość oczywiscie przeciez
wszyscy inni na was pracują wiec sie nalezy....

Gość oczywiscie przeciez
robią dzieci a potem sie martwią i kombinacje odchodzą, tzreba było myslec wczesniej

Gość dodolot
Nie no,nigdy nie zrozumiem, jak dwoje dorosłych zdrowych ludzi moze prosic sie o jakies zapomogi:O Moze niech maz szuka lepiej platnej pracy, moze ty tez idz do pracy skoro zle stoicie finansowo Najlatwiej rece po łaske wyciagac:O

Gość ttrsghgkjjml;
idź do opieki dowiedz się na dotacje do mieszkania wszyscy zachowują się tu jakby w Polsce był nie wiadomo jaki dobrobyt i w h...roboty dla wszystkich a tymczasem większość Polaków żyje poniżej przeciętnej to zamiast wyśmiewać to pomóżcie dziewczynie albo mordę w kubeł

Gość ha ha ha ____ha
jasne darmocha

Gość wetrhyukhjgfnbdstrkhjmbnhvbgft
Tak. Dostaniesz zasiłek rodzinny w wysokości UWAGA... 68 zł. Mówię poważnie, tyle u nas wynosi zasiłek rodzinny kiedy wypłata nie przekracza 500 zł na osobę.

Gość ha ha ha ____ha
co morda w kubeł? dosc, ze place teraz na emerytów i rencistów to jeszcze na reszte nieudolnych ludzi? wiem co to bieda, ale nigdy nie szłam prosic tylko sama cos robiłam, o dziecku nawet nie myslałam do póki nie byłam pewna swego losu. rozumiem wszystko, moze to i nie jej wina, ale to głupie państwo tak działa, ze nie mam wpływu na to gdzie moja kasa idzie,,,zenada

chciala bym isc do pracy ale tak latwo nie jet zostawic dziecko nie wiadomo gdzie bo nie mam nikogo takiego zostawie u dziadka który sam ledwo chodzi i sie przewraca a do przedszkola dopiero we wrzesniu pojdzie a co do dziecka to chcielismy je miec nie zrobilismy sobie od tak zeby sobie bylo nie wiem po co ta zlosliwosc ciekawe czy wy byscie sobie tak dawali rade w tych czasach wiec te złośliwości prosze zatrzymac dla siebie

nie prosze o jakies zlosliwe kazania tylko o to czy moge sie starac o jakas kase.Wczesniej czy póżniej kazdy bedzie chcial jakas pomoc bo co raz gorzej jest w tym kraju

Gość ha ha ha ____ha
no my sobie jak widac dajemy rade...no ciekawe

Gość palalaka
I tak siedzisz w domu z dzieckiem... to weź jeszcze jedno do opieki, zawsze jakaś kasa wpadnie

to bardzo fajnie ze sobie dajecie rade tez bym tak chciala zeby na wszystko starczalo pójdę do pracy we wrzesniu to bedzie lepiej ale narazie jest ciezko i dlatego chciała bym wiedziec czy moge dostawac jakas kase na te kilka miesiecy