Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *liliann

Pytanie do Panów / Pań !!! Golarki.

Polecane posty

Gość *liliann

Drodzy Panowie, chcę kupić golarkę swojemu facetowi, ale nie wiem paru rzeczy. A właściwie to jedna mnie interesuje. Czy lepsza jest do golenia na sucho czy na mokro? Jaki jest komfort golenia w jednej i drugiej? Golarka ma być 3-głowicowa, akumulatorowo-sieciowa. Co byście polecili? Bez przesadnie dużej ceny, tak do 300zł. Dzięki za podpowiedzi i ew przykłady golarek.

Ja nie lubię elektrycznych golarek, wolę te żyletkowe. Jeśli chodzi o szybkie golenie, zawsze używam maszynki do włosów:D

Gość *liliann
kiedyś próbowałam jeździć rowerem, ale jak mi się włosy łonowe wkręciły w łańcuch to z bólu dzwonek odgryzłam

Gość *liliann
Podszywy won! to nawet nie jest smieszne, tylko żenujące.

Gość *liliann
Dzieki Lomu. Ja wiem, że mój facet chciał elektryczną, więc jednak wolę dowiedzieć się jeszcze trochę na ten temat zanim podejmę decyzję.

Gość *liliann
jazda po pijanemu na rowerze może powodować przyśpieszone miesiączkowanie niedźwiedzi polarnych

Gość *liliann
Tą zamówiłam na stronie i dostałam info, że nie będzie produkowana już. Na stronie była za 189zł!!! A tu trochę drożej.

Gość *liliann
Dzięki grokz.

Gość Ekspert_Philips
Witaj Liliann, Golarka elektryczna to rzeczywiście dobry pomysł na prezent, ale wybierając ją musisz wziąć pod uwagę kilka czynników, m.in. to czy: - Twój partner ma skórę skłonną do podrażnień, - ma on raczej twardy i ciemny zarost, czy miękki i delikatny. Ze swojej strony chętnie doradzę, więc w razie pytań zapraszam do kontaktu bezpośredniego na ekspert@philips.com. Wracając do Twoich pytań, pozwolę sobie odpowiedzieć: 1)golarki wyposażone w system Aquatec marki Philips, czyli dające możliwość golenia z użyciem pianki lub bez, są przede wszystkim dedykowane dla Panów, którzy mają wrażliwą i skłonną do podrażnień cerę. Dodatkowym atutem takiego rozwiązania jest kwestia codziennej higieny niektórzy mężczyźni lubią poczucie świeżości, które uzyskują po goleniu na mokro 2)golarki z trzema głowicami są moim zdaniem bardziej precyzyjne i pozwalają na dokładniejsze golenie. Wynika to z tego, że system trzech głowic (zwłaszcza ruchomych, jak w golarkach z serii Senso Touch 2D) pozwala na wykonywanie ruchów okrężnych, dzięki czemu lepiej dopasowują się one do kształtu twarzy i szyi 3)co do zasilania, to sieciowe pozwalają golić się jedynie przy podłączeniu do kabla zasilającego, zaś te z akumulatorem po naładowaniu działają bez połączenia z siecią. Mam nadzieję, że pomogłem. Gdybyś chciała dopytać mnie o coś jeszcze pisz. Pozdrawiam, Ekspert Philips. ___________________________ Ekspert Philips, udzielam porad i odpowiadam na Państwa pytania dotyczące produktów marki Philips. Zapraszam do dyskusji lub kontaktu bezpośredniego.