Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marzenkaa 25

Powiedziałam swojemu chłopakowi że jestem dziewica a naprawde wcześniej już

Polecane posty

Gość nunczako
Przed chwilą: "co sobie uroiłaś" a teraz odpowiada na zarzut o znikaniu postów Looosera, to dobre, co za półgłówek hahaahahahaaha

Gość przeciez dziewice latwo
a kto tu popiera loooosera? wspominalem tylko o dziewicach

"Przed chwilą: "co sobie uroiłaś" a teraz odpowiada na zarzut o znikaniu postów Looosera, to dobre, co za półgłówek hahaahahahaaha" Juz pisalem twoje urojenia mnie nie interesuja wiec zmien plyte a najlepiej topik 🖐️

Gość nunczako
Sam potwierdzasz, że jesteś Loooserem jełopie, bo opowiadasz na zarzuty o ginięcie postów Looosera: "moje nie giną"

Nie dosc ze tepa to jeszcze glupia , czytanie ze zrozumiem sie klania 🖐️

Gość nunczako
Taaaak? to am sobie przeczytaj, co napisałeś: 16:02 przeciez dziewice latwo = luzser własnie głównie bluzga na pomaranczowo. potem kasuja jakiś pomaranczowy temat offermy bez polskich znaków po IP i znika połowa postów luzera z ostaniej godziny looserku wszyscy wiedzą że to ty wiec sie nie ukrywaj 16:06 przeciez dziewice latwo moje posty nie zniknal chyba ze z calym tematem co jest bardzo prawdopodobne " co za palant...

Gość leniuszkaaa
Powiem Ci tyle. Nie wiem co z Ciebie za partnerka skoro ściemniasz w takich sprawach... To jest zwyczajnie głupie :/

Gość dobre ale co...
będzie jak np będziesz miała dwóch facetów, którzy się znają ze studiów, siłowni itd i jeden drugiemu powie: - Słuchaj taki mam fajny związek. Dziewczyna ładna, mądra i do tego dziewica. A kolega na to: - To może poznaj mnie z nią jak taka w porządku. I żeby się nie okazało, że byłaś podwójną dziewicą, potrójną a przebieg jak moje służbowe auto.

Gość nie udawaj że to nie ty looose
bo pokasowałeś wpisy na powiedz.to :classic_cool: czyli siedzisz przed kompem. Co oznacza że to ty 🖐️ zatkało kakao

Gość nunczako
zatkało kakao, intelekt mu sie zawiesił. ;)