Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo smutna minka

POMOCY !! Jakie wykształcenie ???

Polecane posty

Gość bardzo smutna minka

Mam ankietę do wypełnienia w pracy. Skończyłam szkołę średnią, ale nie zdałam matury : Mam wpisać : -średnie czy -średnie niepełne ??

Gość dobry deń
Zgodnie z art. 11a ustawy z dnia 7 września 1991 r. o systemie oświaty wykształcenie średnie posiada osoba, która: 1. ukończyła szkołę ponadpodstawową, z wyjątkiem: 1. zasadniczej szkoły zawodowej, 2. szkoły zasadniczej lub 3. innej szkoły im równorzędnej,

Gość prawa-Tywa reaktywacja
Średnie lub średnie niepełne jesli jest taka opcja.

Gość bardzo smutna minka
sama mam wpisać: Wykształcenie : ................................

Gość EmmaRabba
Oczywiście, że średnie tak mówi ustawa a matura nie ma tutaj nic do rzeczy bo pełne średnie wykształcenie masz w momencie ukończenia szkoły średniej matura jest ci tylko potrzebna do podjęcia studiów.

Gość bardzo smutna minka
ktoś mi powiedział, że bez matury powinnam wpisać - Podstawowe

Gość bardzo smutna minka
Ale z tego co czytam rzeczwyiście średnie. Pytam bo nie chcę napisać źle i być posądzona o kłamstwo

Gość leniuszkaaa
średnie niepełne lub średnie bez matury

Gość odpowiem na Twoje pytanie
na 100% srednie oczywiscie jesli posiadasz swiadectwo ukonczenia szkoly sredniej tej bez matury poza szkola zawodowa oczywiscie. NIE istnieje cos takiego jak niepelne srednie.

Gość aleeeg
skonczyla srednia szkole i nie wie jakie ma wyksztalcenie haha Napisz podstawowe ;p

Gość leniuszkaaa
Oczywiście, że istnieje. Masz wykształcenie średnie jeśli skończysz szkołe średnią i zdasz egzamin końcowy czyli maturę. Jeśli nie masz matury a szkołe skończyłaś to masz niepełne. Jakby to było pełne średnie to ludzie by studiowali bez matury.

bzdura! przy niepelnym srednim masz podstawowe wtedy nie masz swiadectwa ukonczenia np. Liceum zawodowego, przy zawodowce masz zawodowe a srednie z matura to tylko przepustka na studia. NIe istnieje niepelne srednie na 10000%

Gość lalllalallksmdklnm
Masz srednie wyksztalcenie, mozesz po prostu przeczytac na swiadectwie-jest tam przeciez napisane jakie masz wyksztalcenie!! Matura nic nie ma do poziomu wyksztalcenia po prostu jest potrzebna na studia

Gość drgvfwegweg
KURWA MASZ SREDNIE WYKSZTALCENIE!!! nIE MA czegos takieog jak niepelne srednie. jaki tepy polski narod , nie wie co gdzie i jak sie uczy

Gość EmmaRabba
jesteś debilką żeby studiować oprócz średniego wykształcenia potrzebne jest jeszcze dodatkowy egzamin jakim jest matura a kto ci powiedział że każdy z wykształceniem średnim może studiować?! Ludzi z wykształceniem średnim dzieli się na tych z maturą i na tych bez ale jedni i drudzy mają średnie wykształcenie a ci którzy chcą studiować muszą zdać dodatkowo egzamin dojrzałości. Ustawa wyraźnie reguluje i mówi kto ma średnie wykształcenie i nikt nie ma prawa tworzyć sobie swojego prawa bo nie podoba mu się że osoba po szkole średniej bez matury również posiada pełne średnie wykształcenie.

"dziewczynę która napisała w CV niepełne średnie po skończeniu pierwszej klasy technikum. Uśmiałam się." no bo to juz faktycznie komedia :D

Gość no dobra to teraz
To kiedy wpisuje się niepełne średnie ?? gimnazjum skończone - podstawowe liceum np. 2 klasy do 3 nie dotrwała - niepełne średnie

w zyciu ! NIGDY nie wpisuje sie niepelne srednie!!!!!!!!!! nieskonczone liceum bez matury ale ze swiadectwem ukonczenia wszystkich klas to wpisuje sie PODSTAWOWE !!!!!! LUDZIE - DOTARLO ?????????

Jeszcze raz bo zagmatwalam :) Ukonczone wszystkie klasy sredniej szkoly, na koniec swiadectwo czyli papier, ze masz srednie to srednie wpisujesz Chodzilas do liceum tylko 2 klasy to ZAWSZE podstawowe = bo nie masz swiadectwa ukonczenia szkoly sredniej. Tak i tylko tak!

Gość djhfgbjehfgbjdhbfvj,ahf
"dziewczynę która napisała w CV niepełne średnie po skończeniu pierwszej klasy technikum. Uśmiałam się." No przeciez nasz ex prezydent mowil ze ma "niepelne wyzsze", bo skonczyl 1 rok studiow:D:D

Gość matko, co za Ciemnogród
:o Skończyłaś jakąś tam szkołę i nie wiesz jakie masz wykształcenie???? Weź do łapska owe świadectwo i przeczytaj na nim. Tam masz wszystko napisane...Co zaś do osób, które tam wyżej, "darły japę", że bez matury, to niepełne średnie, albo podstawowe(:D)...ja się pytam, jakim cudem wy macie świadectwo DOJRZAŁOŚCI?:D, kto wyrządził wam taką krzywdę?:o... Polska- kraj miernot i tępaków!:o

Gość nbnnnbnnn
nieprawda,w tych czasach jak ktos nie skonczy liceum to nie ma podstawowego bo przeciez skonczyl jeszcze gimnazjum - więc ma gimnazjalne