Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomasz Kozek

OSZUŚCI

Polecane posty

Gość Tomasz Kozek

dlamnie ta firma to ściema,oszuści i naciągacze.zadzwonił domnie jakiś pajac bo innaczej nie można tego nazwać i zaproponował mi tą maszynke owszem zgodziłem sie wyprubować tą maszynke za 9.90zł.po jakimś miesiącu dostałem rachunek i tak sie zaczeło rachunki telefony od pajaców że mam zapłacić ostatnio dostałem list z windykacji .więc zadzwoniłem tam ipowiedziałem żeby przekazali pajacom żeby najpierw mi tą maszynke przysłali a potem kase chcieli. jak można wysłać rachunek czy windykacje za coś czego niedostałem.widocznie teraz tak będzie że idziesz do sklepu dzisiaj płacisz a zakupy za miesiąc zakupy kurier przywiezie

Gość Tomasz Kozek
pewnie że moge co chcesz wiedzieć????podałem prawdziwe imie i nazwisko muj tel.534-038-718 na abonament.nieboje sie pajaców którzy coś proponują,nic nie przyślą a rachunek wyślą i jeszcze windykacją straszą,to oszuści i niech spadają

Gość Tomasz Kozek
sorki z nerwów nie dodałem chodzi o firme;FLEXIFRONT ALEKTUM INKASSO SP. ZOO ul,kilinskiego 30 50-264 Wrocław dzwonią do ludzi i oferują maszynki na próbe za 9.90 nic nie wysyłają poza rachunkiem na 44.00 a potem windykacje przysyłają to oszuści opisz to wszędzie

Gość dymaja nieświadomych frajerów
za 44 zł nikt cie nie będzie ciagał po sądach :P Zgłos najlepiej na Policję, ze Cię nekają i już. Straszenie ludzi jest juz karalne. Co Ci jakaś śmieszna firma windykacyjna może zrobic? Nasłać dresów? jakby łysi usłyszeli o jaką kwotę chodzi to by pekli ze smiechu. Aha - poczytaj też to http://forumprawne.org/windykacja/183924-naiwna-oszukana.html

Gość Tomasz Kozek
wiem i dzięki ja sie z nich śmieje i mam oszustów w dupie ale chce otej firmie napisać wszędzie gdzie sie da niech inni niedają sie im naciągnąć i pużniej stresować

Gość Żeby było jasne !
Tak robiła kiedys pewna firma telekomunikacyjna >wyrażając zgodę na rozmowę wiązało sie to ze zgodą na zawarcie umowy,choć na takową zgody nie było .To bezprawne praktyki.

Gość gfhgfhgfhgf
A czy regulaminowo zrezygnowałeś w terminie po otrzymaniu maszynek za 9.99? Pewnie nie.

Gość dymaja nieświadomych frajerów
jeszcze taka stronka http://www.uprzejmiedonosze.pl/ . Proponuje autorowi aby tam opisał tych cwaniaczków z flexifront :)

Gość Tomasz Kozek
napisałem wcześniej że nic mi nieprzysłali poza rachunkiem,nigdy niedostałem żadnej maszynki i nic niepodpisałem;dostałem tylko rachunek telefony że mam zapłacić i list z windykacji

Gość hahgfdgbrd
ale czym się przejmujesz? nie odebrałeś przesyłki, nie mają żadnego potwierdzenia na to, że coś od nich wziołeś więc co się martwisz? równie dobrze ty im mozesz wysłąć rachunek na 200 zł za buty

Gość Tomasz Kozek
niemartwie sie chce ich opisać gdzie sie da niech ludzie wiedzą

Gość Tomasz Kozek
mam teraz znalazłem i zaraz im pojade ili wlezie

Gość Tusko
Następna firma która powinno jak najszybciej zająć się ABW itp. itp. służby ! Pochodząca rzekomo ze Szwajcarii miejscowości ZUG ( Wylęgarni tego typu firm ) Naciągacze biednych ludzi którzy nie znają prawa i ze strachu płaca dla ś.w. spokoju za nic . Polecam wszystkim zastraszanym zgłaszać sprawy na Policje lub do Prokuratury !