Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawiczek z wąsami.

Mam wąsy i żadna ładna dziewczyna nie chce ze mną być

Polecane posty

Gość Prawiczek z wąsami.

Mam 24 lata i jestem prawiczkiem. Od kilku lat noszę wąsy. Żadna dziewczyna mnie nie chce Lubię taki styl, wąsy kojarzą mi się z najlepszym rock'n'rollem i nie zamierzam się zmieniać tylko po to by podobać się dziewczynom. Koledzy z pracy się ze mnie śmieją, że wyglądam jak rolnik. A ja uważam, że mam prawo nosić wąsy i mam prawo być kochanym przez atrakcyjną dziewczynę W czym jestem gorszy od chłopaków, którzy wąsów nie mają? Kobieta ma mnie kochać takim jakim jestem. Dodam, że żadnej brzyduli bym nie chciał, gdyż podobno bez wąsów przystojniak by ze mnie był Dodam, że lubię hipisowski styl, dzwony, koraliki, w lato drewniaki. Długich włosów nie mogę mieć, gdyż jestem policjantem. Niestety w pracy tylko stara gwardia nosi wąsy, a młodzi koledzy się ze mnie śmieją i mną pogardzają. Jak wypisuję mandaty jakimś dresiarzom to potem z daleka słyszę, jak się śmieją ze mnie, że wyglądam jak Piłsudski Próbowałem ostatnio się umówić z ładną stażystką z działu pracowników cywilnych na komendzie, ale ona nawet nie chciała ze mną iść na koleżeńskie piwo Nie chcę golić wąsów tylko po to by podporządkować się gustowi dziewczyn. Ja lubię być sobą :)

Gość a co ma robic Wilczyca?
POLUJE!!!

Gość brzydule tez nie musza się pod
porządkowywać twoim gustom i robic operacji plastycznych, po prostu ci sie nie podobają i na tym koniec:) wąsy sa fe

Gość gjjhgjhjhjjhgjjjjjjjgh
czytam i nie wierze,sama nie lubie wasow u faceta, brzydza mnie doslownie,mysle ze wiekszac kobiet sie brzydzi wasow,po drugie taki mlody chlopak z wasami , to takie staroswieckie, nie rob siary dzieczynom, przeciez to obciach , mlody byczek i wasy, jakos mi to nie pasuje, jak chcesz byc sam z wasami, to ich nie gol,jak chcesz zdobyc jakas kobiete to je zgol, no ale ty nie chcesz, tak ze zostales ty i wasy

Gość czyi jak co roku
a nie możesz ogolić?

Gość marrią
provo :classic_cool:

Gość krwawa wilczyca czy
"Czy Wy macie jakąś obsesje na moim punkcie? " Ale ja pytam o twoja obsesje :D rozumiem ze mozna cos tam napisac na ich przyglupawych topikach ale na kazdym ?🖐️

Gość a co ma robic Wilczyca?
stache are trash, unless you are Don Frye

Gość Piekna Nefretetetetetete
lepiej juz nos taką kreskę na brodzie:D a wąsy? to takie jak głowki od szpilek..leciutkie jak pod pachami szary slad.. a nie wasiaska na 2-3 cm:D oszpecasz sie. gładko albo 3dniowy zarost albo kreska..:) gładko czesciej:)

To nie musi być prowo. Ostatnio mój kolega stwierdził, że lepiej mu (o zgrozo!) w dwumiesięcznym zaroście i taki też nosi, a jak wcześniej się tak nie oszpecał wyglądał całkiem całkiem. Ale to i tak już lepiej się prezentuje niż same stalinowskie wąsiska. :classic_cool: Autorze, oczywiście każdy ma swój styl i nic nie musi, ale licz się z tym, że wąsy w Twoim wieku są jak straszak na kobity. :P

Gość marrią
No tak- to trza wybrać wąsy albo dziewczę. Wąsy to bezpieczeństwo, dziewczyna-rosyjska ruletka.

Gość ja mam takie wasy
i czuje sie z nimi :classic_cool: a ze zadna laska mnie nie chce to ich strata

Gość krwawa wilczyca czy
tez to zauwazylem , pewnie dziewica niezbyt atrakcyjna na dodatek

ktoś prowadzi może statystyki na ilu ona tematach była pierwsza? Akurat Krwawa jest nawet nawet ładna;)

"Krwawa to chyba robi wyścigi z prawikami kto pierwszy wstawi wpis. " Oszywiście :classic_cool: Niezbyt atrakcyjna to pikuś, jestem babochłopem z nadwagą ;)

Tak samo jakby się pytać czy wolę z krótszymi włosami czy z dłuższymi...różnym ludziom różne rzeczy pasują. BTW, jakie znaczenie ma moja opinia?

tak się pytam bo jesteś jedyną kobietą na tym temacie. Warto się zapytać o opinię.

Gość jewyyy
Mój chłopak ma brodę i wąsy. Uwielbiam to. Ja też jakąś paskudą nie jestem. A jak wyglądają Twoje wąsy bo jeżeli są podobne do tych Freddie'go Mercur'ego to przy obcisłym mundurze musisz wyglądać zajebiście!