Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chłopak 1988

zdrada

Polecane posty

Gość chłopak 1988

witam,jestem tu nowy. mam narzeczoną. aktualnie między nami niby wszystko jest ok,ale mnie kręcą inne panny. poznaje nową dziewczynę, biorę nr telefonu i się zaczyna. bajera,makaron na uszy itp nieraz sex jakieś randki. miałem już pare przelotnych romansów.mieszkam z narzeczoną, niby jest ok ale ja jestem zryty i ciągle podrywam inne panny. ostatnio zastanamiam się czy odejść od niej bo wiem że jestem skur..wielem i nie chce jej ranić ani oszukiwać. zdaje sobie sprawę że strace wszystko, szacunek w oczach rodziców i części kumpli, samochód i inne przedmioty które są wspólne. nie wiem co robić. wiem że jestem pojeba...ny

Gość Zainteresowana24
potwierdzam twoje ostatnie zdanie. Lepiej zostaw te dziewczyne, jeszcze ulozy sobie z kims zycie, a ty swoje prowadz jak chcesz :P

Gość Eleeena
jasne, najlepsze to co mozesz zrobic , to odejsc. Pozwolic jej poszukac kogos , kto bedzie mial inna wizje zwiazku. Tylko badz uczciwy i powiedz dlaczego.Po co ma sie dziewczyna obwiniac , ze cos zepsula, w czyms zawinila. Wiecej juz zepsuc sie nie da. A Ty prowadz dalej swoj tryb zycia.

Po co piszesz na forum jak już sam sobie odpowiedziałeś : )

Gość chłopak 1988
właśnie chodzi o to, że nie wiem co zrobić. to co teraz napisze was rozwali i powiecie, że jestem nienormalny ale w pewnym sensie jest dla mnie ważna jestesmy ze sobą pare ładnych lat. to nie jest tak, że się kłocimy naokrągło itp. poprostu nie wiem czy chce spędzić z nią reszte życia chociaż czasem czuje że mnie mógłbym bez niej życ. nie wie że ją zdradzam, chociaż może czegoś się tam domyślać bo ostatnio dostaje od niej dziwne sms jak np wychodze na miasto z kumplami ba browar. to nie jest byle jaka panna, która idzie na 1,2,3 randce do łóżka z facetem tylko ma jakieś tam zasady i priorytety. jak ją zostawie to nie da sobie rady sama finansowo.

Gość nie badz frajerem
daj jej szanse ulozyc zycie i odejdz od niej. jak lubisz sobie podupczyc to miej jaja i odejdz. zachowujesz sie jak cipa. zal mi dziewczyny

Gość dziewietnacha
Dlaczego to robisz?