Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukamporadyodwas

Jak przyciagnac ludzi do mojej nowej strony/forum

Polecane posty

Gość szukamporadyodwas

Pare miesiecy temu, otworzyłe nową stronę i próbuje ją teraz troche rozreklamowac, niestety nie jest to takie proste. Strone zawiera dane statystyczne wszystkich polskich miast, ceny, zarobki, liczbe, kin, szpitali, firm, itp... informacje. do tego mamy tam forum.... Jak moge się z tym choc troche przebic? NIe chce od razu podawac tu adresu strony bo pewnie moj temat zostalby od razu usuniety.... Jakie macie pomysly? Mam juz konkursy, dokladnie 4. w jednym mozna wygrac iPod shuffle co miesiac, w innym Appla iPad2, jeszcze w innym mam 4 nagrody po 500 zlotych dla najaktywniejszych forumowiczow..... czy ktos ma jakies pomysly.

Gość zolwik9999
podaj adres strony, moze cie nie skasuja...

Gość adrsdaj
gdybys podal adres to pewnie sporo ludzi by weszlo

nie, że się czepiam, ale literówki rzuciły mi się w oczy od razu jak weszłam na odsłonę swojego miasta...

Słupsk na pewno w dwóch ostatnich wykresach a tak to powiem Ci, że fajna strona bo sama byłam ciekawa statystyk dotyczących mojego regionu...powodzenia

...wiem, jest tam jeszcze sporo takich , błedów i literówek. strona jest bardzo duża i non stop robimy poprawki.....

Gość frrrg
musisz chyba obskoczyć wszystkie fora i zrobić taką reklamę, jak tutaj. daj ogłoszenia do ogólnopolskich gazet. Takie ogłoszenie w GW, Angorze czy innych kosztuje ok. 200zł na miesiąc - no musisz zainwestować, ale to dobry kierunek moim zdaniem. Myślę, że takimi statystykami mogłyby zainteresować się urzędy miejskie, może pomyśleć o czymś w tych rejonach? Mnie też strona bardzo się podoba. Powodzenia :)

dzieki, fajnie ,ze wam sie podoba. wlasnie porpawiam SLUPSK, zmienilem juz szpitale na 4 i zaraz poprawie teksty. Jak mozecie, to prosze dajcie znajomym znac o tej stronie, a juz super byloby gdybyscie sami sie zarejstrowali......

Gość frrrg
Ok, masz jak w banku :) Wrzucę linka na fb :)

dzięki frrg. Tak sobie mysle ,ze gdyby chociaz kilka procent ludzi , ktorzy sa tuatj na kafetrii zajrzalo na moja strone choc raz dziennie i cos napisalo, to naprawde byloby ekstra!!!:)))

FRRR--- gazeta to moze byc dobry pomysl, jakiej wielkosci sa te ogloszenia za jakies 200-300 zlotych, wiesz moze?

Gość w mojej głowie wojna
nie chce Cie martwić, ale porównania statystyczne miast 30 - tysięcznych i 600 -tysięcznych to nietrafiony pomysł. Poórwnujesz ilośc hoteli czy podstawówek w Zgorzelcu i Wrocławiu - jaki to ma sens, na wykresie nawet zgorzeleckiej belki nie widac, musisz poprawic wykresy. Porównuj miasta zblizone liczbą mieszkanców. Poza tym juz na pierwszym planie literówka - sorry, ale pierwsza myśl - "amatorszczyzna". Napisałeś "dla polski"

słowa krytyki sa lepsze niz pochwaly! dzieki. to fakt, jeszcze raz potwierdzam, ze na stronie jest sporo literówek wynikajacych przede wszystkim z pospiechu. niestytey nie jestesmy strona z budzetem onetu. W kazdym razie idziemy do przodu i poprawiamy bledy!! Dzieki za wklad...