Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

jak wam dzionek mija?:)

Polecane posty

jennifer8787*** nie znam Cię,ale nie wiem co ci daje wklejanie płytek z twojej nowej kotlowni,myslisz ze kogos to interesuje,przecież robisz z siebie posmiewisko

fajnie, że Ci się podoba :):) Jakieś nowe nicki się tu panoszą :O Nie ogarniam

Gość filipek.
jeny ja cały dzień teskniłem za tobą,nie moge jeść nie mogę spać ,wszystko mi leci z rąk,myślę o tobie,wczuwam sie w ciebie ,ja cie chyba pokochałem,jestes księżniczka z moich snów,panią mego serca,wirtualną carycą moich zmysłów

jeszcze jest czas. Po prostu muszę do niej mieć idealne ciało i już się zabieram :D:D Czuję się nudna. Zero jakichś zmian w wyglądzie i w przyszły piątek ścinam moje włosy :D:D:D

Gość l;kml;km;klm
moj maz moglby kupic twoja cala kotlownie i twoj dom w liczbie 4 wiec ja to mam dopiero dobrze. dzis bylo fajnie, niespodxziewana wizyta kuzynki meza, wypad na miasto, zakupy, potem do domu wspolny obiadek, gadu gadu. a teraz w koncu sama w swoim malym pieknym swiecie:)

no właśnie co ze stanikiem? zamierzasz ubierac pod ten gorset?. Włosy ścinasz a jak???bob? ,ja tez sie ostatnio z deka zaniedbałam .Musze iść na solarium i zrobić paznokcie hybrydowe ,fajnie by było iśc na kreratynową terpię odbudowy włosa ale nie wiem czy przed świętami zdążę.W ogóle muszę iśc płaszcz zamówić u kracowej bo nic mi się w sklepach nie podoba ..wszystko na jedno kopyto...oj mam całą listę mąz jak wczoraj zobaczył to zbladł:D filipek nie rób sobie jajec

Gość l;kml;km;klm
paznkcie hybrydowe - a co to kurwa jest??? solarium, wlosy -nie dalo sie wiecej plastiku zaaplikowac???:):) nadaje ci miano plastikowy kon...:):) ladnie?

12skizto jeśli o mnie Ci chodzi, to panoszyć mam prawo sie po kafe a ciebie o pozwolenie pytać nie będe

2 tygodnie z córką w domu siedziałam bo chora i 3tydzień też siedziałam w domu bo się zaraziłam od córki...więc 3 tygodnie z życiorysu wyjęte;)

O tym będę myśleć jak już ją dorwe w swoje ręce :D:D Teraz mam włosy do pasa w sumie. Hodowałam je i cieszyłam się, że będzie bosko, ale dochodze do wniosku, że efekt jaki chciałam to tylko z doczepami można uzyskać. Chcę wystopniować je bardzo i zrobić coś z grzywką, bo wiecznie mam ją na oku :O Chcę też zafarbować, ale nie jestem pewna, bo zdania są podzielone.

Pan Prezes Wertyp - ja tam Ci niczego nie zabraniam, więc oczekuję tego samego, haha :D:D Jenni - płaszczyk też chciałam, ale jakoś śmiesznie we wszystkich wyglądam.

aha ,wiesz ja teżmiałam faze na zapuszczanie ,ale mi lepiej w krótkich przynajmniej tak się lepiej czuję już nie jak taka dziewczynka a Kobieta... . A na jaki chcesz zafarbować brąz?

tobie jest ładnie w blondzie ,powiem ci ,że nie mogę sobie ciebie wyobrazić w ciemnych .Scinaj:) i farbuj bez wahania ,tylko najgorsze to farbowanie odrostów.