Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka 1

ZAGADKA :D z którego kraju są ci faceci ?

Polecane posty

Gość gfhgfhgfhgf
Australia?

Gość Mska
ten z UK nawet ładny;)

Gość maaartaa aaaaaa
oni są z Rosji, za tym pierwszym widać rosyjską flagę i kawałek godła :D

Gość maaartaa aaaaaa
sorry, miało być, że ten pierwszy z rosji, drugi z łotwy, trzeci (lewy dolny róg) szwecja i niemcy

Australijczyka fotki jeszcze nikomu nie pokazywalam :P bede miała nowy pakiet facetów to go dołącze dla niepoznaki :classic_cool: oj tam przystojni są, chcialabym żeby podrywali mnie tacy na ulicy :( 😭 jest szwed :D był najsympatyczniejszy z nich i nie chodziło mu o cybersex ;)

Gość Mska
ten z uk to pewnie w lewym dolnym rogu;)noo szwed przystojny nie powiem,a ci po prawej to brzydale

UK u góry podpowiem kolejnosciowo ktory najprzystojniejszy: NIemcy Szwecja Łotwa UK potwierdza to moją teorię że niemce są najlepsze..no szwedy tez zatem kobiety -bierzcie aryjczyków a nie jakichś ciapatych donjuanow

Mska- no w lewym dolnym roku to Szwed już mówiłam na górze po lewej to Niemiec wyglada na typowego przedstawiciela rasy Panów :classic_cool: taki zimny mrr

Ogólnie. Wiele razy byłam w Niemczech prywatnie, a takze jezdziłam kilka razy na wymiany polsko-niemieckie. Nie mowie, ze tylko faceci są sympatyczni. Kobiety także. U nich nikt nie obrobi Ci dupy za wygląd, styl itp.

Gość Mska
mówiłaś że szwed to ten co za nim flaga wisi,czyli w górnym lewym rogu:P

maaartaa aaaaaa sorry, miało być, że ten pierwszy z rosji, drugi z łotwy, trzeci (lewy dolny róg) szwecja i niemcy - a ja przytaknelam że szwed to ten na dole po lewej w szarym dla jasnosci niemiec w białym i z flagą ile mają lat nie pamietam ale chyba niemiec i szwed 19 , uk (ten co wyglada jak przerażony 30letni prawik ) z 21 chyba i ten z łotwy goły 22

dzieci? :D mi sie tacy podobają najbardziej :P zaraz pojde zapolowac na kolejnych chociaz przyznam ze o tej porze same paszczury :o nicca - wolno spytac :P na omegle ja z wycieczki do niemiec pamietam że zarywali mnie tylko turkasi :(