Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie nawidze siedziec w domu

mieszkam w us w stanie w ktorym nie ma polakow !!

Polecane posty

szok! jestem zmeczona znudzona i zniechecona!!! nie nawidze tego stanu i miejsca totalna porazka!! jak mozna w kazdy weekend siedziec w chalupie i wkurwiac sie z powodu braku mozliwosci wyjscia!! totalna porazka zwlaszcza gdy mam 24lata a odkad tu jestem minelo 3 ;/;/ zajebiscie ze tu teraz maja swieto dziekczynienia i wolne 4 dni a mnie rozpierdala z nudow bo nikogo tu nie znam!!!

Gość cóz to za problem
to wracaj tutaj gdzie masz znajomych i przyjaciół , po co tam tkwisz sama jak kołek w dziurawym płocie ?

Gość tubka
siedzisz tam 3 lata i nikogo nie znasz?

a myslisz ze mi sie to nie marzy?? z tym ze w polsce nie mam pracy ... tu zgarne 500$ na tydzien i moja mama tu mieszka ktora tez jest sama i nie lubi wylazic na zewnatrz... typowy domownik! a ja za to jestem aktywna osoba i kocham spedzac czas z ludzmi na zewnatrz!! nie mam tu znajomych bo nie znam jezyka perfekt a moje zycie ciagle toczy sie praca 12h i dom ... jak ja kuwa tego nie nawidze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość oxo
a w jakim stanie nie ma Polaków? Leć jutro na sklepy masz black friday, wyszalej sie, poznaj kogos, przeciez chodzisz do szkoly masz tam znajomych na pewno.

Gość pewnie obrzydliwie bogata
jesteś, co hameryka to hameryka

Gość Mska
a gdzie cie aż tam wywiało??a wize jak sobie załatwiłaś?bo niestety nam qrwy nie zniosły a oni mogą sie wpyerdalać do europy bez wiz...

Gość oxo
To skoro juz siedzisz w domu to sie ucz angielskiego. Jak bedziesz znac dobrze jezyk to masz szanse na lepsza prace, zmiane znajomych itd

ja szkole skonczylam 5 lat temu :) a na zakupy nie trzeba mi isc bo mam wszystko wkurwia mnie niesamowicie to ze tu nie ma zadnego transportu procz wlasnego samochodu.,... juz sie nei moge doczekac kiedy wroce do pracy jeszcze tylko 3 i pol dnia/!!!