Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masterpiece

Zobaczcie co zrobili temu psu :/

Polecane posty

Gość Mska
ja bym tym debilom petarde do ryja wsadziła i kazala ssać jak kutasa pedofilowi,co za zyeby żyją na tym świecie,masakra...

Gość luztr5678
nie lepiej go uspac?

Gość Falka1987
Dlaczego nienawidze katolików. Niby tacy swieci, a takie cos sa w stanie zrobic :-(

Gość gdzie tam masz info
że to katolicy???

Gość Falka1987
Mowili, ze jednym z nich byl byly ministrant. Poza tym tylko katolik moglby cos takiego zrobic

Gość iwan wladimirowicz palmow
dzieciaki z manią prześladowczą - jesteście zajebiste!!!:D

Widziłam, juz wczesniej. To wstrzasajace i az sie nie chce wierzyć, ze ktoś mógł dopuścić sie do takiego czynu...niech zginie w piekle :O Gardzę ta osoba 🖐️ :(

Gość NiceGirl099
bede się modlić,aby w piekle ssał szatanowi(ten co to mu zrobił) nie jestem wierząca,ale o to się pomodle

Gość asasechan
nie przypominaj mi tego 😭

Gość asasechan
podobno go uśpili :( i dobrze, dla jego dobra...

Gość adfg
toz to tylko pies. wiesz co robia ukraincy z pasami przed euro2012?, wiesz co robia azjaci z pasami ? wiesz co robia europejczycy ze swiniami, owcami, bykami ... to tylko zwierzyna i tyle.

Gość NiceGirl099
do adfg A ty tylko za pare lat umrzesz i chuj

Gość adfg
bo ty bedziesz zyła wiecznie. wszyscy umrzemy, wszyscy do piachu , wszystkich robale wpierdola, przeznaczenia nia oszukasz.

Gość Mska
adfg czasem człowieka bym nazwała gorzej jak zwierze,przez takich niedoyebów możemy czuć się gorsi od hierarchi zwierząt i być znacznie niższą rasą istot,napewno ten pies był mądrzejszy od jego ,,pana,,

Gość NiceGirl099
No kurwa szybki jesteś jak moja babcia

Gość adfg
nie siedze jek debil i nie czekam az odpiszesz. moze temu to tyle trwa. poprostu mam wyjebane na ciebie i jakiegos kundla. huj mu w pysk .... yyy w szyje ?>

ale zastanawialiście się jak to mogło wyglądać w momencie, gdy ta torpeda "tam" wybuchła? Jak się zachował pies? A jak ten (nosz kurwa jego mać brak mi słów na niego)? Przecież to jest niepojęte!!!!!!!!!!!!!!

Gość Ja jestem bardzo wrażliwa
na krzywdę zwierząt i jak zobaczyłam to zdjęcie 2 dni temu to do tej pory mam go przed oczyma i nawet spać nie mogę :o Jak można być takim skurwysynem, żeby niewinnemu zwierzęciu zadać taki ogromny ból i cierpienie? Życzę z całego serca komuś kto to zrobił długiej i bolesnej śmierci :o oby zgnił w piekle

Gość gfhgfhgfhgf
Nie mówili że byli ministrantami, to ściema. Zrobiło to dwóch gnojów w Sarajewie i nikt nie wie kim dokładnie są. A ten temat powraca tu codziennie kurwa, może czas zacząć kasować to ścierwo?

Gość Kubusiowaaaaaaaa
O matko i corko.....od razu wylaczylam strone.....kto moze byc bardziej okrutniejszy od ludzi?NIKT:/Wstyd mi za Nasza rase... biedna psina:( Z tego co piszecie to Go uspili i bardzo dobrze....ech:(

Gość laleńka
podpiszcie petycję proszę!

Gość gfhgfhgfhgf
Przestańcie nakręcać kolejny temat o tym samym. Jakiś spamer założył i konia wali z radości, a wy się podniecacie.

Gość a teraz niech sie
zastanowią wszyscy, którzy klikali na ten link. Bez klikania mozna było sie domyslić ,ze bedzie drastycznie. Chcieliscie się przekonać jak bardzo ? Co nowego wymyslono w temacie maltretowania zwierzat ? Czy co ?