Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tym razem to znowu ja/

Powszechne testy na ojcostwo zaraz po urodzeniu dziecka - nowy projekt poselski

Polecane posty

niebawem pojawi sie ustawa . My polscy mężczyźni popieramy ten pomysł!:D myślę że głosowac przeciw będą wszystkie posłanki a pani marszałek zamrozi projekt by przedluzyc jego przegłoswoanie! a projekt super może dzięki temu kobiety nie będą zdradzały a przynajmniej bedą się lepiej zabezpieczały. STanowcze NIE kukułćzym jajom!:D 🖐️:classic_cool:

Gość masz synu jakies kompleksy?
byles bękartem przezywany czy jak? :O

Gość Serafina_90
Ja nie mam nic przeciwko choć pewnie wiele kobiet uzna to za brak zaufania i nie będą chciały by ich faceci poddawali się takim testom. Właściwie wątpię, że to przejdzie, ale pomysł jest niezły.

Gość gfhgfhgfhgf
Oczywiście, że popieram. A i czekam na kolejny - koniec z przyznawaniem dzieci matce przy rozwodzie - zawsze i wszędzie, a z ojca robienie pachoła z widzeniami raz na tydzień. To jest dyskryminacja.

Gość dewfefted
a co facet mzoe moczyc chuje gdzie sie da?

Studencie, spierrdalaj, kotku. Ten ktoś już jest i niemal wkroczył w moje życie, choć trochę niepewnym krokiem, odwołując się do tamtego postu.

22:17 [zgłoś do usunięcia] Dekalogowata Jestem za, łatwiej będzie was ścigać w sprawie o alimenty. dokladnie. to kolejny plus tego pomyslu. !!! jedynie kobiety zdradzajace mogą sie bac takich standardowych i powszechnych badan na ojcostwo

Gość gfhgfhgfhgf
A jak robią te badania?

Muszą się ciągać po Sądach, jeśli matka nie udziela zgody. Ewentualnie na własna rękę, ale narażają się prawu. Dla prawników to fajna sytuacja, kolejna niepotrzebna biurokatyczna procedura.

Gość wy polscy męzczyzni
pamietajcie,ze ocami tych dzieci tez sa mezczyzni ( na ogól [polscyy) wiec bron obosieczna:)

Gość moze byc podobne do rodziny
matki. Ale pomysł owszem, głupi. Sa np dzieci adoptowane, dla ktorych naprawde lepiej byłoby sie nigdy nie dowiedzic prawdy