Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 87-096967869

PiS chyba podkupił TVN

Polecane posty

Gość 87-096967869

No nie wiem, ale ostatnio w TVN codziennie krytykuje się PO, czyżby partia zwana Prawem i Sprawiedliwością przekupiła tą TV?

Gość a moze tvn
jest obiektywna tv?

Gość 546457456
TVN powoli zmienia właściciela, czas na prawdę.

Gość mnóstwo funtów
a moze tvn jest obiektywna tv? 10/10 :D

Gość gfhgfhgfhgf
TVN szczekał dla PO bo tak im kazali. Teraz każą szczekać na PO więc szczekają. Nic z tego nie rozumiecie...

Gość też to zauważyłam
ostatnio ilekroć zdarzy mi się obejrzeć fakty to bardziej krytykują PO niż PiS

Gość gfhgfhgfhgf
Bo PO miało dojść drugi raz do władzy i potem już nie. Wszystko zniszczą przez te 8 lat i grzecznie się rozejdą pod falą krytyki, a następcy zbiorą baty za stan kraju. Tak samo zrobiło SLD wcześniej.

Gość gfhgfhgfhgf
Trwa wprowadzanie palikota na scenę jak widzicie chyba... PO czas rozmontować i przerzucić elektorat idiotów na RP. Widzieliście jak palikot wyrasta z niczego? Niedługo prezydenta z niego zrobią a z Grodzkiej panią premier. Ministrem edukacji zostanie Biedroń. A wy jeszcze to pochwalicie na łamach kafe "bo Kaczyński byłby gorszy"🖐️

Gość gfhgfhgfhgf
Tak właśnie rucha się w dupę głupie polactwo, które myśli, że ma wpływ na cokolwiek albo że jest mądre bo popiera tego czy tamtego.

Gość fgjkfhjkfjkfjkj
A Ty myślisz, że jesteś mądry bo popierasz Kaczyńskiego.

Gość gfhgfhgfhgf
I co? Zatkało was? Gdzie oburzenie POpaprańców?🖐️

Gość gfhgfhgfhgf
A ty jesteś tak głupi, że myślisz że popieram Kaczyńskiego - tak cię TVN wytresował frajerze skończony🖐️

Gość gfhgfhgfhgf
Mnie nie ruchają... sam odkładam na emeryturkę i nie finansuję tego gówna okrąłostołowego.

Gość Penetrator X
87-096967869 No nie wiem, ale ostatnio w TVN codziennie krytykuje się PO, czyżby partia zwana Prawem i Sprawiedliwością przekupiła tą TV? Nie, to dzięki nam. Tak najeżdżaliśmy w necie na TVN i wyzywaliśmy ich, że teraz chcą się wybielić.

Gość idontnow
szczerze mowic sama nie wiem juz za jaka partia byc. PO odpadna , to wiadc od razu . Ale nie wiem gdzie wy zyjeciu co robicie ile zarabiacie , ale ja np widze i czuje kryzys , chocby po moim sniadaniu do szkoły.. ja pierdziele , wstyd mi je było wyciagac bo mama zrobila mi z jakas oblesna kiełbasa. moze bedziecie teraz krytykowac mnie. Tylko rozmawiałam dzis na ten temat z tata. Nie jestesmy milionerami, mieszkamy na wsi ale zawsze starczało na wszystko , jezdzilismy kilka lat temu na wycieczki zyło sie dobrze , wspaniale. A teraz jakas maskra, jakie ja mam perspektywy na zycie w tym panstwie.? jak tu byc patriotą skoro jest coraz gorzej. Pan Tusk twierdzi , ze Polska jest jednym z najlepiej rowijajacym sie panstwem. Doprawdy ?? chyba Ci bisnesmeni maja sie dobrze. TO jakas paranoja , a jeszcze ma byc gorzej. Szczerze mowic zycze wyborca PO zeby im pojechało po kieszeniach.. ale sama przez to przechodze.. smieszne to wszystko jest. Nie wiem jakich argumentow uzyc. ;( własciwie to szkoda słow.

Gość nbjgfxj
idontnow, ale z drugiej strony fakt jest faktem, że w innych krajach europejskich(i nie tylko) też źle się dzieje, a nawet gorzej niż w PL, wszystkim teraz ciężko. Nie popieram PO, ale nie popadajmy w paranoję, nie wszystko jest ich winą.

Gość gfhgfhgfhgf
Grekom to samo mówili i usypiali naród.

Gość idontnow
no wiem.. jest kryzys i to kazdego czeka.. tylko jestli chca aby panstwo nie skonczyło jak grecja to dlaczego zeruja na tych biedniejszych ? przykład : wprowadzili vinity ( czy jakos tak) i mali przedsiebiorcy płaca wielcej , a duze firmy transportowe mnie bo cos tam.. nie znam sie ale tak słyszałam . Pozniej vat. A dlaczego nie skorzystaja z pomysłow PiS zeby do tych głebszych kieszeni siegac. No powiecie , ze wszyscy maja rowne prawa.? czyli ci całkiem biedni moga zginac , prawo silniejszy wygrywa reszta niech.hmm.. dobraa. Mam tu przykład osob z mojej okolicy. My akurat sobie radzimy, ale z innymi jest naprwde kiepsko. Zal mi tych ludzi naprawde ;/

Gość gfhgfhgfhgf
Kryzys to wymysł speców od kontrolowania mas. Dociera do was? Każdy pierdoli to samo i powtarza jak mantrę tak jak inne slogany typu globalne ocieplenie.

Gość shgfjhgkhs
idontnow PiS to tacy sami oszuści jak PO. Nie mamy co na nich liczyć. Jedyne co może tu pomóc to... komunizm. Taki prawdziwy, którego jeszcze nigdy, nigdzie na świecie nie było...

Gość idontnow
nie wiem. Ale dzis byłam taka zła ze masakra. JAk wrociłam do domu to pojechałam na zakupy i kupiłam sery , sałate rzodkiewk,epomidorki i ogorka. ;DD

Gość kochanka waszych mezow ale ty
tym razem to znowu ja wez wypierdalaj jebany frajerze stad. tusko lizodupie zajebany koorwiarzu chuju zlamasie. kurwo zajedz do neonazioli to wiatraka z ciebie zrobia ty kurwo jebana co zdradza swoja dziewczyne z sylikonowymi dziwkami. pierdolony i smierdzacy szczochami buraku z krzywa morda ty zarosniety bezdomny cwelu. chuj ci na krzyz i kawalek szkla w odbytnice.

Gość Vielgas Maximus
nic nie podkuł, ani maja taka mentalnosć, po katastrofie smoleńskiej na okrągło nadawali, bo była sensacja i to wszystko

Gość gfhgfhgfhgf
Jemu płacą za ten pełowski PR. To widać. Jakaś partyjna kurwa.