Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mbankpytanie

MAM PYTANIE DO, KTÓRZY MAJĄ KONTO W mBanku

Polecane posty

Gość mbankpytanie

zalozyłam swoje 1sze konto, rachunek mam juz otwarty, ale czekam na karte, która ma dniach przyjsc. mam na koncie 300, ktos mi przelał, ale jesli mam konto w mBanku to ponoc nie moge wypłacic w kasie w banku tylko przez bankomat, to prawda???potrzebuje na jutro wypłacic min 50 zł więc jest opcja czy musze czekac az ją dostane?:O sprawa pilna

Gość mbankpytanie
mam pytanie do tych, którzy mają konto w mBanku- miało byc w temacie sorry za literówki...

Gość mbankpytanie
prosze o odpowiedz, mam jutro wazny dzien, jestem młoda nie mam jeszcze swoich pieniedzy, te na koncie to jedyne i musze je miec .. .:( nie rozumiem jak mozna nie móc wypłacic pieniedzy w banku:(

Gość gfhgfhgfhgf
No nie wypłacisz inaczej niż kartą. Albo zrób przelew do kogoś innego kto ma mbank (sąsiad, znajomi) i niech ci wypłaci skoro to takie pilne.

Gość gfhgfhgfhgf
Jest to bank internetowy więc co cię tak dziwi? Internetowe zazwyczaj nie mają swoich placówek/kas - od tego są bankomaty przecież. A docenisz mBank jak będziesz chciała wpłacić gotówkę - pójdziesz do wpłatomatu, a nie do kolejki w banku na godzinę...

Gość mbankpytanie
boze, ja myslalam, ze teraz to w kazdym miejscu można:( ze w banku to na pewno, a tu tylko przez karte, fuck:O

Gość gfhgfhgfhgf
Oczywiście możesz przelać do każdego banku tyle że w mBanku mogłabyś wypłacić jeszcze dziś z tego drugiego konta, a tak to trzeba czekać do jutra na realizację przelewu.

Gość gfhgfhgfhgf
A jak niby z innych banków się wypłaca? Też kartą.

Gość mbankpytanie
myslalam, ze mozna kiedys moj chlopak chyba z banku normalnie brał kase, a tez ma chyba konto internetowe.. nie wiem to jestem w dupie nie wiem co ja zrobie. nie mam do kogo sie zwrócic

Gość gfhgfhgfhgf
Zadzwoń jeszcze na mLinię i zapytaj. Ile czekasz na tę kartę? Może dojdzie jutro? Powinno być nie więcej niż tydzień do 10 dni czekania.

Gość mbankpytanie
konto otwarłam 2 dni temu :( wiec ma przyjsc na dniacj, ale NA PEWNO nie jutro

Gość gfhgfhgfhgf
Musisz się dogadać z kimkolwiek. Nawet do sąsiadki idź i powiedz że puścisz jej przelew na 50zł i jak jutro dostanie to żeby ci dała te 50 do ręki. Przecież to nie musi być to samo 50zł...

Gość gfhgfhgfhgf
A z ciekawości? Jakie formalności przy dostawie umowy były? Podpis u kuriera tylko czy coś jeszcze potrzebne? Chciał jakieś dokumenty itp?

Gość mbankpytanie
wypełniłam jakis wniosek w necie, nie wyslallam go jednak, baba do mnie zadzwoniła, wypełniłam telefonicznie dane i poszłam do punktu mBanku, podpisałam umowe i dostałam pakiet aktywacyjny ...

Gość gfhgfhgfhgf
Czyli nie kurierem załatwiałaś tylko w punkcie mBanku? Ok, dzięki za info.

Gość mbankpytanie
trudną sztuką jest zrobienie przelewu??? trzeba na cos uwazac? bede robic 1szy raz

Gość mbankpytanie
tak. w centrum handlowym jest takie stoisko, siedzi tam babka i tam podpisywałam.

Gość ja86sia
u tej babki niestety nic nie wypłacisz...

Gość gfhgfhgfhgf
Bardzo uważnie podawaj nr konta na które przelewasz. Jak ktoś ci daje mailem to zawsze zaznaczaj i kopiuj a potem wklejaj bo przy przepisywaniu bardzo łatwo o błąd. No i jak chcesz żeby kasa była u kogoś na drugi dzień to zlecaj przelew nie później niż o północy. Ponadto ustaw sobie zabezpieczenia na koncie na wysyłanie kodów na komórkę za każdym razem jak zlecasz przelew.