Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozczarowany i smutny

Kobiety czy na prawde nie wolno wam ufac?

Polecane posty

Zaufałem dziewczynie, która mnie za przeproszeniem można tak powiedzieć ze wychujała ! prawie przez calutki rok od samego początku jak sie spotkaliśmy pomagałem jej i byłem przy niej na każde zawołanie. Można by rzec jestem jej najlepszym przyjacielem baa nawet jak chłopak bo poznałem rodzine mielismy stosunki jak para, czyżby? zbliza sie jej studniówka i okazało sie ze mnie nie zaprosi tylko jakis "dobrych kumpli" rozumiem jej studniowka i wybór, ale normalnie na swiecie poniżyła mnie i zgnoiła !!! nie jestem jakis mega przystojny, tylko przecietny z wyglądu i wzrostu, ale powiedziała ze chce kogos, kto prezentuje jakis poziom, bo ona ma wymagania :o no totalnie mnie to rozbroiło i w dodatku nagle sie znaleźli jacyś dobrzy kumple to ciekawe na bank jakies mega ciacha:o i nagle ze nasza znajomosc niczym sie nie rozni od innych :o na prawde nie wiem co myslec musiałem sie wygadac...

nikt sie nie wypowie? nie doradzi?

Gość Ona nie jest dla Ciebie
Musisz poszukać innej laski. Nie wszystkim nie można ufać. Nie wszystkie mają jednakowy charakter. Ty po prostu źle trafiłeś.

Gość Ona nie jest dla Ciebie
Jak Cię nie chce to ją zostaw w spokoju.

co tu pisać, byleś jej pionkiem nikim więcej. zwykłym do używania dla swoich korzyści. nikim ważnym, dałeś traktować się jak szmata, szmatą zostałeś - na własne życzenie 🖐️

musze ja zostawic bo jesli ma tak byc ze jej nie zalezy na relacji ze mna to po co to wszystko. Trudno tak jest odciac sie jesli calutki rok człowiek poswiecił jednej osobie, a ta jednego dnia od tak sobie wszystko włożyła w dupe :o

nic nie wskazywało na to ze cos ma sie stac było nam dobrze, a przynajmniej mi.. facet ją zostawił byłem oczywiscie pierwszy przy niej bo tak chciała i przez najgorszy okres byłem czuwałem i chuj z tego wyszło, jestem ciekaw co to za modelka wybrała do pokazania sie na tej studniowce..

niech sie tylko odezwie to powiem swoje co mi na sercu lezy

tylko to pozostaje bo przez nia ciezko mi bedzie etraz zaufac jakies kobiecie jesli osoba za ktora reczyłem własnymi rekami zrobiła takie cos

Gość Są bez skrupułów
Ty ciesz się że już po roku olała wasz związek, one kłamstwo mają w genach puszczają się jak tylko uznają że im się to opłaci.

kobiety to zło

Gość dfdfgfdffgfg
zaufaj slownikowi ortograficznemu, lepuiej na tym wyjdziesz