Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ireczqa.

Babom odbija czy ze mna cos nie tak?? Co z wami?

Polecane posty

Gość ireczqa.

Co sie natkne na jakis temat to kobity zawsze po slubie maja parcie na dziecko. Nic innego sie nie liczy. Mam wrazenie ze tym kobietom ktos wypral mozgi. No bo jak mozna chciec dziecko w mlodym wieku? Czemu nie sex na pierwszym miejscu tylko osrane pieluchy? Nie macie innych celow? Troche mi was szkoda. Aha,zaznaczam ze mam dziecko z wpadki...no mowi sie trudno. Ale nigdy juz wiecej dzieci! Za rok corka idzie do szkoly. Jak sobie pomysle te yebane zadania domowe,ze bede musiala z dzieckiem siedziec nad ksiazkami,jakies glupie zebrania to mnie szlak trafia. Juz mnie przedszkolanki wkurzaja,dawaja cwiczenia i zeszyt do odrobienia w domu..a ja musze nadzorowac zeby napisala rowno litery. Dosc mam tego! A najgorsze przede mna. A jak juz slysze ze robia sobie swiadomie dzieci to nie moge tego pojac jak mozna nie miec innych celow,przyjemnosci? Bo dla mnie wazniejszy bylby rozwoj seksualny z mezem,a nie od razu dzieciaki robic.

Gość MATKA LWICA
czasami maja parcie na dziecko PRZED slubem :D na przykład po to, aby mieć kogo kochać :P

Gość ireczqa.
Przeciez maja od tego partnera. A jak im zle to juz lepiej pieska sobie kupic

Bo dla mnie wazniejszy bylby rozwoj seksualny z mezem,a nie od razu dzieciaki robic. O antykoncepcji słyszała?

Gość MATKA LWICA
no.. i nawet o aborcji :P

A ja popieram w pewnym sensie,młodoąć ma swoje prawa, trzeba się bawić,świat zwiedzać,coś osiągnąć w życiu a nie bezmyślnie zrobić dziecko i spocząć la laurach... Życie jest piękne jek się z niego czerpie całymi garściami i niestety szybko przemija :( na pieluchy zawsze przyjdzie czas i nie ma się z czym spieszyć.Dziecko to ogroomna odpowiedzialność i w pewnym sensie koniec wolności... Też polecam psa, sama kupiłam 5 tyg zczeniaka i dał mi przez kilka dni taki wycisk w nocy że ledwo żyłam bo wstawałam co 2 godz bo piszczał.To tylko pies i moglam to zbagatelizować, jednak płaczu dziecka nie bardzo... Dało mi to do myślenia, jestem tak samo uwiązana jak przy dziecko, co ja pisze teraz ma raj na ziemi bo z dzieckiem to już inna bajka ... :)

Gość yhyy
w młodym wieku ? ale jak młodym ? to przeciez jest normalne ze parcie jest i to nie tyle od nas zalezy co od ciśnienia "zegar biologiczny" w kobiecie po prostu się coś takiego dzieje ze nie jest w stanie o tym nie myśleć ..ale jak sie przeczeka ten "stan" miaj na kilka lat :)) później jest powtórka z "rozrywki" mialam kiedyś takie parcie i za cholere nie bylam w stanie tego wytłumaczyć :) to po prostu jest.

Gość jaaaaaacieeeeee!
Jestes zla matka i zimna zla osoba. Brrrrrrrr!! Nie chcialabym cie znac! Wspolczuje twojej corce zlamanego zycia..

Autorka zapewne kocha swoje dziecko nad życie ale domyslam się że jest tym wszystkim psychicznie zmęczona, że nie ma siły i cierpliwośći, to są takie gorsze dni kiedy człowiek się zastanawia po co to wszysko, że lepiej było samemu bez problemu i obowiązków... Dlatego nie może zrozumieć kobiet które świadomie chcą szybko dziecko i nawet nie zdają sobie sprawy jak to zmienia życie.Autorka jest zmęczona tą codziennością i tyle!!!!!!

Gość ireczqa.
Zalamana dobrze to ujela. Oczywiste ze kocham corke i staram sie byc dobra matka,rozpieszczam ja jak moge,pozwalam na duzo..robimy rzeczy ktore wiekszosc matek by pewnie potepilo ale coz. To ja jestem matka i wychowuje po luzacku,bez bicia (no...moze pare razy zdarzyl sie klaps,ale corka zmadrzala). Matka ma do mnie pretensje za moj sposob wychowania,co zal jej dupe sciska ze mam dobry kontakt z dzieckiem a ze mna takiego nie miala nigdy :D Wracajac do tematu,jakos ja nie mialam nigdy tykajacego zegara biologicznego...bo po prostu dla mnie to glupota byc niewolnica w tak mlodym wieku. Faceci ida w bok bo najwazniejsze dziecko. A potem sie dziwic ze zdradzaja jak wlasna zona im nie da. Juz sie nie moge doczekac az corka dorosnie i pojdzie swoja droga. Wreszcie odetchne. Aaa,jeszcze czeka mnie ta frajerska szkola ;( musze z nia pocwiczyc samoobrone bo nie wiadomo na jakich burakow trafi

Do dziewczyn mających parcie na dziecko, przemyślcie to tobrze i skupcie się przy tym nie tylko na pozytywach typu: - słodkie, gaworzące maleństwo ale przede wszystkim: - nieprzespane noce -ciągły płacz -brak swoje życia -zmęczenie -stres Oj dużo by pisać...

Gość ireczqa.
Zalamana tez masz dziecko? Tym babom nic nie przetlumaczysz bo wiedza lepiej.

Gość uuuuuu........ ?!
Boże jak to czytam to jestem przerażona- mam 21 lat i za niedługo biore ślub fakt faktem nie chce narazie dzieci -NARAZIE... czuję się jeszcze za młoda ale gdyby się tak zdarzyło nigdy bym tego nie żałowała... W życiu bywa różnie ale takie maleństwo nie jest niczemu winne... To tylko i wyłacznie zależy od rodziców... Skoro ktoś bierze pod uwagę jedynie przyjemności seksualne a nie liczy się z konsekwencjami to współczuje bezmyślności... Bądzcie kochającymi matkami!!! Nie wszystkim jest to dane chociaż tak strasznie tego pragną!!!! Ps.powodzenia w życiu seksualnym.........

Gość ireczqa.
Zalamana tez masz dziecko? Tym babom nic nie przetlumaczysz bo wiedza lepiej.

Gość ireczqa.
Mowilam o swiadomym planowaniu dziecka. Wpadka to inna sprawa..

mam 28 lat nie mam dziecka ale w przyszłości planuje mieć.Gdyby nie mój wiek odwlekłabym to na 10 lat nawet :)

Gość MIESZKAM W ANGLII
i tutaj albo robia sobie dziecko nastki - oczywscie wpadka. albo ''swiadomie' robia soibe ludzie kolo 35-40 lat ( a czesto nawet powyzej 40) i tutaj jakos angielka w wieku 25 lat w maire inteligenta nie ma ''parcia' na dziecko ,bo wlasnie ''korzysta z zycia'' plus roziwja sie zawodowo...

Gość MIESZKAM W ANGLII
w polsce jest wlasnie taka druna mentalnsocv ze wszystko przed 30stka. - maz/zona, wlasny dom ,samochod, no i przede wszystkim DZIECKO.... no bo jak to bez dziecka zyc. :O

Gość lillypop
seks to nuda chowanie dzieciaków też żaden miód wszystko do dupy