Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca ewelinka

pomóżcie!!!! czy eks coś do mnie czuje???

Polecane posty

Gość pytająca ewelinka

Mam taki dylemat. Liczę na to, że mi pomożecie :( Mam chłopaka od ok 2 miesięcy. Ostatnio byłam na koncercie z moim eks, który też ma dziewczynę. Ten mój nowy chłopak podoba mi się, ale nie wiem czy coś do niego czuję. A ten eks, ehhh gdybym mogła to byłabym z nim całe życie. Ale się rozstaliśmy. Próbowałam coś jeszcze do niego, ale on nie chciał. Znalazł sobie inną. A tu nagle zaprosił mnie na koncert. Oczywiście powiedziałam o tym obecnemu facetowi i pozwolił jmi jechać. Jak myślicie czy ten eks coś jeszcze do mnie czuje?

Gość dziwny uklad
Mysle, ze nowy ma cie w dupie. a stary sam nie wie czego chce, skoro najpierw rozstal sie, a teraz mimo, ze ma dziewczyne, zaprasza cie na koncert. z jakich powodow cie rzucil?

Gość felicija
A co czujesz do obecnego chłopaka? Bo szacunku to do niego nie masz za grosz.

Gość pytająca ewelinka
do obecnego nie wiem jeszcze co czuje, krótko jesteśmy a z eks nie wiem czemu sie rozstalam. chyba nie nadawalismy na tych samych falach. On mial swoją pasję a ja chyba nie pasowałam do niej :( a ta nowa dziewczyna też ma to samo hobby. kochałam go nad życie.... on mi nigdy nie powioedział KC :( ale po co mnie zapraszał??

Gość Nie-rozumiem
EX to EX-historia i lepiej tego sie trzymaj - szkoda na nich czasu....

Gość pytająca ewelinka
po prostu zadzwonił jakdyby nigdy nic i zapytał czy chcę jechać z nim na koncert....

Gość pytająca ewelinka
i mówił, że chce pogadać. Pytał o obecnego chłopaka. ALe ostatecznie nic z tej rozmowy nie wyniknęło ze chce wrócić...

Gość Nie-rozumiem
a Ty od rzu zdecydowalas sie na ten koncert i i jeszcze poinformowalas o tym obecnego? - obawiam sie,ze stacisz ich dwoch...jednego wlasciwie stracilas wczesniej....

ale po co mnie zapraszał??" chciał cie przelecieć tępa strzało :D

Gość może możę morze
przypuszcam, że też chce porównać ty czy ona. Z tamtą łączy go wspólne hobby i nadają na tych samych falach z tobą łączą go wspomnienia. Może chce się przekonać z którą mu lepiej? Albo ta nowa dziewczyna nie mogła z nim pójść, dlatego zaprosił ciebie? A może z tamtą jeszcze nie sypia a wie, że ciebie będzie mu łatwo zaciągnąć do łóżka pod pretekstem powrotu, by na drugi dzień powiedzieć , że probował ale jednak to nie to. Generalnie ja bym nie poszła na koncert, chyba że idzie tam paczka waszych znajomych🖐️

Gość pytająca ewelinka
nie wiem czy ona nie mogla.Ale jakby ją mocno kochal to by mnie nie zapraszal?? a jesli chodzi o seks to on nie jest z tych co zaliczają. my nie spalismy ze sobą.

Gość nie lubie regresa
dlaczego mierzysz go swoją miarą tępy ośle?

Ale jakby ją mocno kochal to by mnie nie zapraszal??" tak sobie wmawiaj ...

Gość KONSEKWENTNA10001000
Do Nie rozumiem-a dlaczego, mialaby nie poinformowac obecnego? moim zdaniem postapila w stosunku, do niego fair :*

Gość pytająca ewelinka
właśnie chciałam być fair

Gość virtucon
nic nie czuje tak jak moj do mnie nie ludz sie:))))))))))))))))))) ja na szczescie mojego bylego zaczynam miec gdzies

Gość dgsdfbhdnhgh
O bozę, znowu rozkminy gimgówna.....zaprosił Cię na koncert, i tyle, nic się pod tym nie kryje. Nie dorabiaj ideologii.

Gość pytająca ewelinka
jestem studentką. II rok...

Gość maczu_pikczu
Skoro nie sypialiście ze sobą to pewnie gej jest i tyle. Lepiej się z nim nie spotykaj bo potem będziesz żałować, że cię nie przeleciał.

Gość pytająca ewelinka
nie jest gejem, a mi nie zalezało na tym żeby mnie przeleciał. Zastanawiam się tylko dlaczego mnie zaprosił skoro mógł iść ze swoją nową dziewczyną.