Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .ziółko.

tekst zaproszeń, help !!!

Polecane posty

Gość .ziółko.

dziewczyny pomóżcie. sama robie swoje zaproszenia, chciałabym żeby tekst też był nasz ale chyba troche się przeliczyłam bo mam problem z ułożeniem tego tak by było prosto ale fajnie. do tej pory do głowy przxyszły mi dwa teksty : Anna Nowak Jan Kowalski Z radością oświadczamy że się pobieramy ! W tym sczególnym dla Nas dniu, pragnelibyśmy dzielić się naszą radościa z rodziną i przyjaciólmi Zapraszamy Sz.p. ............................................................................ na uroczystość zaślubin która odbędzie się w parafi ...... dnia ..... o godzinie ..... Po ceremoni miło nam bedzie Was gościć w restauracji ....... lub Anna Nowak Jan Kowalski Z radością oświadczamy że się pobieramy ! Wielki zaszczyt sprawi nam przybycie Szanownych Państwa ....................................................................................... na uroczystość zaślubin która odbędzie się w parafi ....... dnia ......o godzinie ....... Po ceremoni miło nam bedzie Was gościć w restauracji ....... innych pomysłów nie mam a zaproszenia muszą być gotowe do pon... może podzielicie się swoimi opiniami, sugestiami lub własnymi propozycjami ? Z góry wielkie dzięki :)

Nie podoba mi sie to "z radością oświadczam że sie pobieramy" :o Może lepiej Z radością pragniemy zawiadomić Was o naszym Ślubie, albo Z radością pragniemy oznajmić że postanowiliśmy połączyć nasze drogi życiowe...albo tak jakoś :p

Gość .ziółko.
kurcze a ja myślałam że akurat to mi się udało :P przemyśle to jeszcze raz :P a co z resztą ? może być ? które lepsze ?

Może i się udało, ale to jest takie żartobliwe, lekkie i nie pasuje do oficjalnej reszty :o To znaczy moim zdaniem :) wygląda to tak jakbyś wołała hellloooł wielce szanowni i wielmożni państwo :p

Gość .ziółko.
bo to z zamieżenia miało być lekkie i żartobliwe ale może rzeczywiście nie pasuje do całej reszty. Nie umiem ułozyć tego w takim tonie by było całe zartobliwe i lekkie a jednoczesnie proste... no i dupa... masz racje że chyba całość się nie klei...

Gość .ziółko.
dzięki :)

Gość huhu ale macie wymagania
a tam nie sluchaj ich mi sie bardzo podoba ten wstep, zrob jak czujesz ogolnie forma ok proste bez udziwnien ale ten wstep bardzo fajny, na gotowych zaproszeniach tez sa takie wstawki, lepiej troche odformalizowac niz zeby wszystko bylo takie oficjalne i sztywne