Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helpmeeeee

Problem ze szwagrem

Polecane posty

Gość helpmeeeee

Mój problem polega na tym, że... on mi się podoba :o jest to mąż siostry mojego męża, często się widujemy w czwórkę ale jak go widzę to aż oczy mi się usmiechają. Wariuje już bo nawet śnić mi się zaczyna :/ Jest przystojny, męski i ma strasznie..jak by to ująć...silny charakter - dlatego tak mnie do niego ciągnie :/ Nie wiem co juz robić bo to staje sie obsesją :/

Gość helpmeeeee
Dzięki - Twoja odpowiedź jest strasznie pocieszająca ;)

A co w tym dziwnego skoro podoba Ci sie inny facet ? To ze masz meza to nic nie znaczy, on też pewnie nieraz oblizywał sie za fajną blondynką ;)

Gość helpmeeeee
No może i tak - nie zaprzeczam. Ale dla mnie jest to dziwne bo pierwszy raz w życiu pomyślałam o zdradzie.. :/ I strasznie gryzie mnie sumienie, że tak się dzieje

wiesz co innego że ktoś ci się podoba a co innego jeśli ganiasz za taka osobą i zdradzasz męża ;)

Gość helpmeeeee
Kolorowe Kredki - czytanie ze zrozumieniem się kłania. Napisałam MĄŻ SIOSTRY MOJEGO MĘŻA !

Gość helpmeeeee
On mi się tylko podoba i tylko śni choć o zdradzie też myślałam..ale zostały tylko myśli..

co nie zmienia faktu,że to cudzy mąż a ty masz swojego. Ogarnij się,bo teraz tak jak piszesz myślisz o zdradzie a później myśli wprowadzisz w czyn

Gość helpmeeeee
Nie chciałabym żeby do tego doszło.. Choć wiem, że on i tak by nie zdradził mojej szwagierki bo ją strasznie kocha..to mnie dopadła jakaś tania schiza z której nie umiem się otrząsnąć :-/