Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkndbhhghdgd

Miał ktoś taką sytuację na allegro??

Polecane posty

Gość lkndbhhghdgd

Zamawiałam z allegro dość drogą rzecz bo ponad 200zł, płaciłam kartą płatniczą i na meila żadne potwierdzenie wpłaty nie wpłynęło, natopmiast potwierdzenie pobrania pieniędzy z karty przyszło smsem i co teraz bo nie rozumniem? Już tydzień a paczki nie ma a sprzedawca każe mi przesłać potwierdzenie wpłaty meilem

Gość lkndbhhghdgd
Może ktoś z was był w takiej sytuacjii, bo nie wiem co ja mam teraz robić

Gość lkndbhhghdgd
No normalnie kartą płatniczą...master card....kazał mi przesłać potwierdzenie wpłaty meilem ale ja takiego potwierdzenia nie otrzymałam, dodam ze przy innych zakupach takie potwierdzenie przychodziło a teraz nie.....Nie wiem sama,a pieniądze z karty poszły

Gość Tak, ogromna ilosc osob.
Gdybys zamiast tu pytac zerknela na Cafe Allegro bys zobaczyla, ze nie dzialaja wplaty PZA / PAY U bo pewnie tak placilas

Gość lkndbhhghdgd
Jak to nie działają dlaczego??? Przecież dzień przed tym zakupem, kupowałam inne rzeczy i jakoś wszystko działało, zakupy są już w domu dawno

Gość lkndbhhghdgd
up

Gość lkndbhhghdgd
miał ktoś tak?? Czy wszyscy płacą na poczcie?

Gość Tak, ogromna ilosc osob.
O to juz spytaj informatykow z Allegro. Skad ja mam wiedziec?! Wiem ze nie dzialaja i juz. Po prostu albo nie ma powiadomien albo nie ma kasy albo kasa jest ale nie wiadomo od kogo. Po prostu jesli placilas PZA PAY U - sa duze szanse ze kasa jest nie wiadomo gdzie i nie wiadomo kiedy Ty albo sprzedawca ja dostaniecie i juz

Gość mirkalana
Ja od kiedy przeczytałam że są problemy z płatnościami niektórymi płacę przez neta ale piszę do sprzedawców i płacę na konto

Gość basiaaaaa
Ja ciągle kupuje przez allegro i nigdy nie miała podobnych problemów... Ale o płaceniu kartą słyszę pierwszy raz!!! Nie wiem jak ty to robisz :D :D :D :P :P

Gość 344444444444
idz do banku i niech ci pokaza na jakie konto poszła wplata

Oczywiscie ze można płacić kartą. Nie raz tak robiłam. Jeżeli nie masz w historii wykonanych płatnosci to potwierdzenie pewnie otrzymasz pewnie dopiero z miesiecznym wyciagiem. Interweniuj w banku.