Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przeciętniak z Wrocławia

Czy ona mnie kocha? Czy czeka na tego przystojniaka?

Polecane posty

Gość Przeciętniak z Wrocławia

Witam. Od niedawna jestem z piękną dziewczyną. Studiujemy razem od roku, ale dopiero od miesiąca się spotykamy. Jest raczej outsiderką i chociaż wielu chłopakom bardzo się podoba nie zgadzała się, żeby być z którymś bliżej. Zawsze się nam dobrze gadało, ale myślałem, że traktuje mnie tylko jako kolegę ze studiów. Nie jestem zbyt przebojowy, czy bardzo przystojny. Bardzo się zdziwiłem gdy na początku października złapała mnie za rękę i zaczeliśmy się spotykać poza uczelnią. Jakoś nie czuję, żeby mnie kochała, dalej czuje się jednak jak jej kolega. Wypytałem więc jej przyjaciółkę o nią. Dowiedziałem się, że od dawna jest zauroczona w pewnym starszym chłopaku, którego zna z widzenia. I tu moje pytanie: czy ona traktuje mnie tylko jako kolegę i wykorzystuje, żeby wzbudzić w tamtym zazdrość? Jestem poidłamany, pomóżcie. Myślałem, że wreszcie słoneczko wyszło do mnie. :(

Gość offerma...............
chyba najlepiej ją zapytać, ona zna odpowiedź

Gość kolega Looooosera
Ona kocha Looooosera a ty jesteś tylko narzędzie zazdrości

olej babe bo one lubia wykorzystywać facetow dla swych potrzeb, z tamtym sie nie uda to juz bedzie miała komu sie wyzalic....tobie wiec mowie ci olej ja bo nie jest ciebie warta

Gość Eleeena
lepiej zdobyc sie na odwage, niz robic za "zapchaj dziure".Przepraszam cie za takie okreslenie, ale po co robic sobie plonne nadzieje. Zycze Ci, by wyjasnilo sie na twoja korzysc. Jeszcze raz -odwagi zycze :-D

Gość iben
Po prostu myśłi ze jesteś pedałem i traktuje to jako niezobowiązującą przyjaźń. Normalny chłopak po prostu zapytałby jak to z wami jest, pedałowi jest wygodnie w taki sposób (udaje ze ma dziewczynę).

Gość xadcdc
ale jestes glupi. mysle ze cos do ciebie czuje. jak nie jestes super przystojny, ani meski, kasiasty itd, a raczej jestes glupia irytujaca ciapa i pesymista wnioskujac po wpisie, to akurat ciebie by wybrala na obiekt zazdrosci, na pewno... sam mowisz ze wielu chlopakow do niej podbija, jakby miala takie plykie zmaiary to juz dawno by sie prowadzala z ktoryms z nim aby wzbudzic w tamtym zazdrosc... a poza tym, ten chlopak ma w ogole pojecie o twoim istnieniu? pewnie nie. a ty se wkrecaj dalje, nie zaslugujesz na nia, co piekna dziewczyna robi z taka cipo jak ty?

Gość te prowokacje pod psychicznego
looosera nie sa zabawne co będzie jak ten idiota wexmie to na powąznie i zrobi komuś krzywdę?

Gość he he luzer
loooser ma trądzik i zakola, w sumie to dziwne że u młodego chłopaka taki objaw ale być może to dziedziczne