Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalkaCzerwonooka:)

Poznalam facta przez internet,i rozmawiam z nim od kilku dni na gg,ale czuje ze

Polecane posty

jemu zalezy tylko na sexie:o Mowi ze chce zebym byla jego,ze mnie poslubi ze po pol roku odstawi gumki i ze zrobi mi dziecko,bo chce bardzo abym byla jego,dlatego ze mu sie bardzo podobam. Ale zawsze gdy rozmawiamy on wszystko sprowadza na temat sexu. Pyta kiedy sie spotkamy,kiedy moze przyjechac do mnie,poprzytulac sie itp:o nie ufam mu jednym slowem mowiac, ale z drugiej strony kreci mnie:o jak myslicie czy kontynuowac ta znajomosc?

Gość niedobrze_mi
Jeśli dla Ciebie odstawi gumki to musi Cię kochać. :)

offermo...mi zalezy na normalnym powazym zwiazku,a nie tylko na sexie. Nie dobrze mi- jak wogole mozna moiwc 'ozenie sie z tota,bedziesz moja i bedziemy szczesliwi' skoro wogole mnie nie zna:o zaledwie kilka rozmow na gg. Przeciez to nie jest normalne,a ja glupia sie w to wkrecam,choc staram sie byc ostrozna:o

no własnie wiec nie rozumiem po co pytasz czy kontynuować ta znajomosć ? masz w ogóle mózg?

offerma bo panna musi przeczytac że też tak ktoś ma jak ona :) wtedy lepiej sie poczuje

Gość Marchewkaaa22
wy sie wogole widzieliscie na zywo?

Gość no masz racje
jestes glupia :D

Regres mam mozg dlatego nie bede kontynuowala tej znajomosci:o im szybciej to zakoncze tym lepiej. Ale ci faceci to porazka:o marchewka przeciez napisalam ze mamy za soba zeledwie kilka rozmow na gg:o on mysli ze ja glupia :o. Ale chyba glupia skoro pytam na forum:o

Gość Marchewkaaa22
Rozmawialiscie pare razy przez net, gosc po parogodzinnej wirtualnej znajomosci pisze ze cie kocha i chętnie zapłodni a ty zakladasz temat na kafeterii ze nie wiesz czy mu ufac? I ze sie w to "wkrecasz"?:D Dobrze zrozumiałam? Bo to tak idiotyczne az nieprawdopodobne Nie masz mózgu Rada ode mnie to podwiązanie jajowdów bo jak rzeczywiscie ktos cie kiedys zapłodni to bedzie zyciowy dramat dziecka

Gość Marchewkaaa22
jak masz wiecej niz 16 lat to brak słow....:D

Gość niedobrze_mi
Weźcie jej nie tyrajcie, w końcu facet chciał dla niej gumki odstawić! :)

marchewka dzieki za kubel wody na moj glupi leb:o ja wiem ze on chce sexu,mimo to pisze z nim:o ale to juz koniec. Nie moge jaka ja glupia:o

:o:o

Gość oni wszyscy kłamią
ja dałam sie zrobic takiemu jednemu co mi tak pisał tez niby slub dzieci etc badz ostrozna !

Gość Marchewkaaa22
chyba dwie naraz by załozył anie odstawil:D

oni wszyscy klamia- przykro mi. Nie no ja sie nie dam w to wrobic, dziwie sie jak mozna tak wkrecac dziewczynie:o ilu to zboczencow ziemia nosi:o

Gość oni wszyscy kłamią
mi pisął, że w ogóle NIE ZALEŻY mu na SEKSIE, że szuka związku dusz i lepiej bedzie jak poczekamy z tym do slubu bo chcial się żenić od razu a potem bzyknal mnie na pierwszym spotkaniu oszust !

ale ze ty sie mu dalas? Ja sie nawet z nim nie spotkam... Juz dzis zakoncze ten caly cyrk:o

Gość spotkalo mnie cos podobnego
a po ile macie lat?????

Gość oni wszyscy kłamią
ja bylam tak zaskocozna ze nie zdarzyłam nawet zareagowac no bylam pewna, ze nic nie bedzie skoro taki niby uduchowiony był uwazaj więc i nie spotykaj sie ze swoim lepiej !! to moze byc niebezpieczne

Autorko odezwij się. Ja ostatnio też z kimś takim rozmawialam na gg.

masakra :o oni wszyscy klamia- tez mogloby byc podobnie u mnie,gdybym sie z nim spotkala. Ale nie dam sie nabrac na te jego slodkie slowka:) wczoraj jeszcze z takim tekstem do mnie....BEDE ZA 30 MIN no i poszedl ,wrocil po tej pol h, ja pytam GDZIE BYLES O TEJ PORZE (a byla 22.00) on na to BYLEM W SKLEPIE PO MLEKO...ZACHCIANKI MAM:) kurwa mysli ze ja glupia jestem:o zapewne ma albo zone,albo dziewczyne:o a mi wkreca stek bzdur:o spotkalo mnie cos podobnego- jestesmy oboje dorosli po 28 lat. A ja jak glupia:o

Może to ten sam.

Hmm.. Wysłał Ci swoje zdjęcie? Wiesz jak wygląda? Ja ostatnio tez miałam taką sytuację. Gadałam z kolesiem zaledwie kilka dni, a on mi juz teksty o ślubie i takie tam pisał. Może to ten sam. Tamten też miał 28 lat. A jak ma na imię jeśli można pytać?

spotkalo mnie cos podobnego- a na jakim portalu go poznalas?

Mam konto na facebooku, tam do mnie zagadal najpierw.