Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalkaCzerwonooka:)

Poznalam facta przez internet,i rozmawiam z nim od kilku dni na gg,ale czuje ze

Polecane posty

Gość fhgrsxh
bez komentarza :/

ma na imie Rafal. Ale ja juz koncze to dzis,pierdole go:o niech sobie szuka innej naiwnej:o

Gość spotkalo mnie cos podobnego
Ja od razu zakończyłam po tekstach o ślubie.

a jak ten twoj mial na imie? Ten co ze mna pisze to masakra jaki napaleniec,:o jeszcze mi wciska kity,jaki to on bogaty' ze ma swoja firme,ze bede mu pomagac w firmie:o pokazuje jakie super auto sobie kupuje itp:o eh tyle bzdur ze nawet pisac mi sie nie chce:o

Gość 28 lat??
Dawno nie przeczytałam równie głupiego tekstu-sama zaśmiewałam się do monitora:).Twoja naiwność autorko jest tak wielka, jak stąd do Buenos Aires:D Takie myślenie to można wybaczyć jeszcze 8-tce, bo już po18-tce należałoby by być mniej naiwnym, a Ty masz 28 lat-PORAŻKA:O

oj ale przeciez nie dalam sie wkrecic. Nie spotkalabm sie z nim i tak.

Gość eeeeeeeeeeeee..........
gdyby głupota umiała latać to zostałaby gołębicą................ Kit Ci wciska, a ty zakładasz topik z pytaniem................ paranoja..........ile Ty masz lat 13 ????

wiem ze trzeba byc glupim,aby rozmawiac z takim oszustem,:o czarno na bialym widac ze kreci:o a ten topik to sama nie wiem po co zalozylam:P

wiesz co lepiej załóż konto na portalach randkowych, myślę, że po jakimś kolejnym spotkaniu znajdziesz tego jedynego. Tylko cierpliwości....... będą też palanci, ale to Ty musisz wybrać.... Powodzenia

eeeeee- dzieki za rade:) tylko chyba najlepiej poznac faceta w realu,bo szansa na milosc przez internet jest znikoma:o tam sami idioci i szukajacy przygod siedza...tak zwani erotomani:o

racja, zę lepiej w realu...... Na pocieszenie........... ja swojego tak poznałam jesteśmy razem 5,5 roku..... :) Oczywiście wielu debili, erotomanów przeszłam, ale trafiłam na swojego. Tylko nie dawaj sie tak łatwowiernie wkręcać jak teraz ;) Trzymam kciuki