Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie jestem sama

Czy facetów odstrasza obrączka u kobiety

Polecane posty

Gość nie jestem sama

jak to jest ?

Gość piękny pyszczek
mnie jest wszystko jedno, ma obrączkę czy nie. najważniejsze, że moja obrączka nie odstrasza kobiet noszących obrączkę :-)

Odstrasza jeżeli sami tą obrączkę założyli. Jak chce się pieprzyć i nie powie o tym mężowi a także nie zacznie urabiać nas na przyjaciela gdy się w niej zakochamy przypadkiem tylko będzie to uczucie szanować to nie. Jak tylko zacznie coś nawijać o tym, że jest nieszczęśliwa w małżeństwie, że męża nie kocha, że mąż ja zdradza, że jej nie rozumie, że nie ma uczuć etc. to tak i należy jak najszybciej spieprzać. To oznacza niedojrzałą idiotkę której się nudzi i może nie skończyć się dobrze dla nas. Idiotka wróci sobie w razie czego w podskokach i skruszona do męża.

Gość nie jestem sama
ok ale np czy jesli powiedzmy idziecie do sklepu widzicie jakas ladna pania ekspedientke i zauwazyycie ze ona ma obraczke to bajerujecie ja czy nie??

Gość krotko i na tematttt
widze obraczke , juz laska nie jestem zainteresowany i to jest niezalezne jak ona wyglada 🖐️

Gość nutelgrg
krotko i na tematttt widze obraczke , juz laska nie jestem zainteresowany i to jest niezalezne jak ona wyglada " Bardzo dobrze

Mnie nie odstrasza. Oczywiście inne podejście wiadomo gdyż inna sytuacja ale sama w sobie nie ma czym odstraszać. Wszystko zależy jaka kobieta. Spotykałem kobiety które są mężatkami i są super. Fajne z wyglądu choć nie żadne sex bomby, z charakteru, wesołe ,otwarte dziewczyny. Przy tym uczciwe i mówią o co im chodzi, co je interesuje, na co możemy sobie pozwolić. Bez ściemy, kitu, kłamstwa. Do tego z odwagą i poważnym podejściem i w razie czego można z nimi porozmawiać i coś ustalić. Mądre i fajne dziewczyny Boję się nie obrączki tylko kobiet które ją noszą, a które są niedojrzałe i nie wiedzą czego chcą. Wyszły za jakiegoś faceta ot tak bo wypadało. Nie są szczęśliwe, nie mają swojego zdania, ich zdanie zależy często od innych, kłamią, stosują gierki, nie są szczere, fałszywe. Marzy im się inny, ale jak wyjdzie jakiś problem uciekają do mężusiów i zgrywają niewiniątka. Od takich lepiej z daleka.

Gość patałach 81
Nie lubie mezatek :O

Gość gość
Mam 22 lata i czasami oblechy w wieku 40 lat zaczepiały. Kupiłam sobie taką podróbę i mam spokój.

Gość gość
Mnie nie pociagaja zajete. Swiezy towar najlepiej nie macany( o to w dzisiejszych czasach ciezko).

Gość gość
20.37 Muszę przyznać że cwana z Ciebie bestia ale to nieuczciwe bo może któryś by się w Tobie zakochał ze wzajemnością. Pozdrawiam;)