Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdolowana kammmilla

moj facet i jego grosze:( bieda w malzenstwie

Polecane posty

nie chcialabym takiego faceta co by mi takie ochlapy do domu przynosil. moje zdanie nikt sie nie musi zgadzac

Gość iben
Jelsi kotś nie umie zarobić sam, to po prostu musi się zgadzać na ochłapy - taka jest prawda.

Nie chcę tu nikogo oceniać, ale tak robia ludzie nieodpowiedzialni. Nie ma kasy a jeszcze dziecko sobie zrobiliście i co teraz? Bedziecie latac po OPSach, a my podatnicy bedziemy na was robic ;///

Gość zdolowana kammmilla
stalo sie ,ni ekupilam tabletek i uzywalismy prezerwatywy i jakos zaszlam co mam zrobic, usunac?

Gość p;okopk
szkoda ze to rownouprawnienie wedl. mezczyzn wyglada tak ze kobieta -pracuje -sprzata -gotuje -pierze -organizuje urodziny, imieniny itp -zajmuje sie dziecmi -chodzi na wywiadowki -rodzi dzieci mezczyzna -pracuje

Gość iben
No w przypadku powyzej żona raczej nie robi nic z wymienionych rzeczy, a tylko WYMAGA.

szukaj pracy obojetnie jakiej popracuj miesiac nawet w mcddonalds i musza Ci dac umowe

Gość tttyukmvc
"Kobieta to chociaż coś ugotuje posprząta" - sprzątać każdy potrafi, nawet nie trzeba sie tego uczyć dlatego większość kobiet to robi :o

Gość zgadzam sie z chanel ma racje
Nie chcę tu nikogo oceniać, ale tak robia ludzie nieodpowiedzialni. Nie ma kasy a jeszcze dziecko sobie zrobiliście i co teraz? Bedziecie latac po OPSach, a my podatnicy bedziemy na was robic ;///

Gość gfdsa
autorko współczuję :( Ciąża powinna być cudownym bezstresowym okresem w życiu kobiety. U Ciebie nie zapowiada się różowo, eh... Mimo wszystko dbaj o siebie i dzieciątko :)

Gość mbvgvj
a czy amz kurwa wracajac do domu bedzie do cholery robil w domu?? to drugi etat wiec niech chlop zarabia wiecej kasy

Gość dr Skrob Skrobalski
skrobnij się i po kłopocie

moja znajoma byla w takiej samej sytuacji tyle ze maz ja niby bil, wiec zabrala dziecko pojechala do Anglii i zyje jak paczek w masle... Darmowe mieszkanie plus kasa na dziecko (i to nie malo)..

Gość iben
Tak jest, niech jedzie z dzieckim do Anglii - tutaj juz naprawdę takich stworów nie potrzeba! Niech tam Anglicy płacą na bezrobotną z dzieckiem, ja wolę zachować składki na ktore pracuję w odróżnieniu od autorki!

Ja też nie pochwalam tego rozwiazania, bo jakbym była Brytyjką i widziała takich rumunów (czyt. Polakow), którzy żyją z moich podatków to bym sie wku.........:)

a w co tu watpic? tam sa ludzie ktorzy sie oglaszaja ze zalatwiaja takie sprawy...:) ale to juz inny temat

Gość dr Skrob Skrobalski
co za kretyńskie rady,najlepiej bachorów narobic i zwalic się do Anglii,i życ na krzywy ryj,wcale sie nie dziwię,ze nas nigdzie nie lubią ,co za banda przygłupów

Gość biu677777777777777777
gdzie z brzuchem znajdzie ciezko bedzie.