Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfghjkjhgf

dylemat kolor włsow ...podpowie ktos?

Polecane posty

Gość dfghjkjhgf

Otoz moj naturalny kolor włosow to braz przez kilka lat farbowlam na czarno.Zle sie czulam i zbyt dobrze nie mówiac ze fatalniew tym kolorze wlosow wygladalam .Rozjansilam je i wyszledl mi kolor blond gdzieniegdzie jasny rudy mnie sie podobalo i kilka znjaomych powiedzialo mi ze dobrze mi w jasnych wlosach.Choc jedna z nich usiwadomila mnie ze zle w w tm kolorze wygladam i powinna je przefarbowac na braz.Posluchalam jej i ufarbowalam na braz.Kolor wyszedl mi fajnie choc jednak wole sie w jansiejszych.Zastanawiem sie jednak czy osobie która naturalny kolor wlsoow ma ciemny braz dobrze bedzie w blad?chociazby w ciemnym bladzie?

Gość marzenia scietej glowy...
no teraz juz lepiej. jednym z glownym wyznacznikiem jaki kolor ebdzie dla cibie dobry jest -kolor brwi. poza tym wazny jest kolor cery . to sa 2 najwazniesjze cechy. zoabcz sobie zdejcia np.l britney spears gdzie ona ma farbowane nawet wlasnie brwi na jasny zeby jej blond ladniej/naturlanie wygladal tak samo beyonce farbuje od czasu do czasu ale przewaznie na taki jakis jasny braz cameron diaz np,. jka ma ciemne wlosy to ma tez ciemneisjze brwi.. dlatego wlasnie jezeli chodiz o gwaizdy to gdy zmieniaja one kolor wlosw to jednoczesnie zmenija caly swoj makijaz- ciemniejsze wlosy -ciemnejszy /mocneisjzy makijaz, ciemne brwi, opalenizna.

Gość dfghjkjhgf
rozumiem osobiscie mam jasna cere.Np. Joanna Brodzik jak byla blondynka miala czarne brwi i wygladala swietnie;)

Gość łoj matulu
kolor musi ci pasować do twojego typu kolorystycznego. Jeśli jesteś typem zimnym to nie rób sobie złotego blondu ani ciepłych rudości i na odwrót.