Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

womanontheway

konto oszczednosciowe

Polecane posty

JESZCZE RAZ SPROBUJE ZAPYTAC jak Polacy oszczedzacie? macie jakies konta? gdzie? powaznie o tym mysle! chce odkladac pieniadze miesiecznie na konto oszczednosciowe. jak sie za to zabrac? moze jakies inne sposoby

Gość hsbccccc
teraz to sie w ogole nie oplaca ja mialam konto w hsbc w sumie dwa konta oszczednosiowe mialam jakies 15 000 i z tego dostawal grosze - jakies 1.50 !!!!!! miesiecznie..... 1.50 :O

Gość hsbccccc
jedynei co moge doradzic to zoabcz sobie na moneysuperkarket. albo po prsotu idz do jakiegos banku o zoabcz jak to wyglada. wiesz ja sie dokaldnie nie dowiadywalam co i jak . po prostu zapytali sie mnie czy chde ( jedno konto to ISA - ktore mialoby byc nibyt takie zajebiste itd a teraz jak bank of england ma niskie itnerest rate to gowno z tego jest) no i tak sobie mialam te dwa konta oszczednosciowe. przelwalam na te konta jakies 800f miesiecznie no i grosiki z tego sa.na tym drugim mialam 6 000 i z tego miala 0.28 !!!!!!!! miesiecznie....... :O

Gość hsbccccc
teraz niby reklamuja jakies konta oszczednosciowe ale czy to sie naprawde oplaca? no nie wiem.ale sprawdz sobie ,moze warto.