womanontheway 0 Napisano Listopad 25, 2011 JESZCZE RAZ SPROBUJE ZAPYTAC jak Polacy oszczedzacie? macie jakies konta? gdzie? powaznie o tym mysle! chce odkladac pieniadze miesiecznie na konto oszczednosciowe. jak sie za to zabrac? moze jakies inne sposoby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hsbccccc Napisano Listopad 25, 2011 teraz to sie w ogole nie oplaca ja mialam konto w hsbc w sumie dwa konta oszczednosiowe mialam jakies 15 000 i z tego dostawal grosze - jakies 1.50 !!!!!! miesiecznie..... 1.50 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
womanontheway 0 Napisano Listopad 25, 2011 NIESAMOWITE! JA CHCIALABYM ODKLADAC SOBIE JAKIES 500/600 E MIESIECZNIE NA OKRES 2/3 LAT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hsbccccc Napisano Listopad 25, 2011 jedynei co moge doradzic to zoabcz sobie na moneysuperkarket. albo po prsotu idz do jakiegos banku o zoabcz jak to wyglada. wiesz ja sie dokaldnie nie dowiadywalam co i jak . po prostu zapytali sie mnie czy chde ( jedno konto to ISA - ktore mialoby byc nibyt takie zajebiste itd a teraz jak bank of england ma niskie itnerest rate to gowno z tego jest) no i tak sobie mialam te dwa konta oszczednosciowe. przelwalam na te konta jakies 800f miesiecznie no i grosiki z tego sa.na tym drugim mialam 6 000 i z tego miala 0.28 !!!!!!!! miesiecznie....... :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
womanontheway 0 Napisano Listopad 25, 2011 dzieki, chyba juz lepiej w skarpete odkladac heheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hsbccccc Napisano Listopad 25, 2011 teraz niby reklamuja jakies konta oszczednosciowe ale czy to sie naprawde oplaca? no nie wiem.ale sprawdz sobie ,moze warto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach