Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana 0987654

dla mojego męża sie liczy tylko wygląd

Polecane posty

Gość załamana 0987654

powiedzcie co mam zrobić, jestem mężatką 6lat, własne mieskzanie, więc wydawało by sie ze nic do szczęścia nie trzeba. a mimo to jestem nieszczęśliwa, odepchnięta,odrzucona. mój mąż postanowił ze nie będzie ze mną uprawiał seksu,tylko dlatego że przytyłam, ok rozumiem moze nie podniecam go jak kiedyś no ale mógłby sie czasem postarać. według mnie jest egoistą, bo kiedy on wcześniej chciał, to zawsze miał, nawet kiedy mi sie śrtednio chciało,nawet jak on nie mógł spać o 4 w nocy, zawsze mnie miał, a teraz żona be bo już nie jest szczupła jak kiedyś, już nie wiem co mam robić, najgorsze jest to że on uważa że ja go nie rozumiem. ale powiedzcie czy jak sie kogoś kocha to nie robi sie coś dla tej osoby, alebo skoro tak bardzo mu zależy żebym była szczupła dlaczego mi nie pomaga,i jeszcze jedno czy to normalene żeby facet wytrzymywał bez seksu miesiącami...... czy to tak wiele że oczekuje akceptacji z jego strony,a co jak bym zachorowała,

Gość lalllalallksmdklnm
to ile przytyłaś?

Gość załamana 0987654
20kg

Gość tacy są mężczyźni
głupiego masz męża i tyle w tym temacie.

Gość załamana 0987654
ale nadal niektórzy uważają że jestem atrakcyjna mam nadal kobiece kształty.

Tak bez seksu to moge spokojnie wytrzymac 3 dni. Pozniej zaczynam byc coraz bardziej rozdrazniony. Dluzszych przerw niz tydzien nie moge sobie wyobrazic. Jestem przed 40tka.

Gość p;okopk
schudnij i kopnij w dupe przyjdzie starosc wymieni na mlodsza

Gość lia lia lila
wow 20 kg? Nie chcę cię obrażać, ale też odeszłaby mi ochota na seks z otłuszczoną żoną. A w czym on ma ci pomagać? Otwarcie powiedział co mu w tobie przeszkadza i odpycha od zbliżeń. Weź się za siebie nie tylko dla męża, ale też dla własnej satysfakcji. Czy nie lepiej się czułaś mając te 20 kg mniej? Nie można się tak zapuszczać.

Gość lalllalallksmdklnm
twój maz to kretyn nie powinien sie tak zachowywać,jedyne co mi przychodzi do głowy to to ze ma kogos na boku.Nic nie podejzewasz?

Gość załamana 0987654
co mam zrobić,kocham go,chciałabym być z nim,boje sie że kiedys się poddam, i go zostawie bo chyba lepiej byc bez takiego męza nić mieć, i ciąglę widzieć. dodam że on też nie jest jakiś przystojny, ma bardzo dużo wad,ale dla mnie to nie istotne,liczy sie to co sie ma w środku. wkurza mnie że go nie podniecam a sam nie jest piękny.

Gość aaaaarwena
moj tez by mnie pewnie odstawil jakbym tyle przytyla, tacy faceci juz sa chyba trzeba sie z tym pogodic

Gość a ja mam ina
Podszyw jak dla mnie W każdym razie trzeba się było wcześniej bardziej szanować, dbać o własną wygodę a nie rozkładać nogi kiedy tylko pan mąż wyraził taką chęć. Twój mąż to skończony frajer jak 90% jego żałosnego podgatunku.

Gość xadcdc
napisz wprost ile wazysz i ile masz wzrostu. trudno ocenic czy masz kobeice ksztaly czy jest po prostu odpychajaca i aseksualna.

Gość ja przytyłam ok
15 kg , właśnie z powodu choroby a raczej leków które muszę zażywac jeszcze jakiś czas , sama zle się czuję z tą wagą ale mój mąż nigdy przenigdy nie dał mi odczuc że wyglądam gorzej , że go nie podniecam , tyle że my przed ślubem"zjedliśmy beczkę soli" i mam po prostu zajebistego faceta

Gość larysa26
to znowu żona ochroniarze,wciąż ma ten sam problem

Gość sheeeee
tez mysle ze ma kogos na boku... ale... ty schudnij i kopnij go w dupe.... a 20 kg to jeszcze nie tak duzo... ale kopnij go w dupe....

Gość p;okopk
ale dlaczego masz problem schudnac? 5 mniejszych posilkow dziennie+troche ruchu +rower i sie uda

Gość załamana 0987654
nie ma nikogo, wraca szybklo z pracy weekendy spedzamy razem. niby nam sie dobrze rozmawia jak spimy to sie do mnie przytulka ale nic wiecej. a ja tak bym chciała jego czułości. przecież grubsze tez mają prawo do szczęścia. jak braliśmy słub to nie byłam super laska a teraz sie zaparł i już , nie rozumiem jak tak można długo wytrzymywać

Gość załamana 0987654
chciałabym bardzo schudnąć a mimo to nie umiem sie wziąść za siebie.lubie słodyvcze. i mam wzrostu 164cm a waże 79kg. znam osoby o wiele grubsze i mają powodzenie u facetów

Gość załamana 0987654
do larysa nie rozumiem o co ci chodzi z tą żoną ochroniarze , jestem tu prawie nowa. nigdy sie wypowiadąłm tutaj na forum tylko czasem przeglądam innych wypowiedzi.

Gość No - ja mam Twoj wzrost i
3kg wiecej, facet poznal mnie taka i mu nie przeszkadza. Ale ja chce schudnac... ciezkie to jest.

Gość lalllalallksmdklnm
do qurwa- ale jesteś pusta!! I powieć ze Ci współczuję bo nawet nie masz pojęcia o swoim wygladzie-mówisz ze wygladasz jak milion dolarow a zapewne nawet nigdy ich na oczy nie widziałaś he he he :-)Żałosne...

Gość sheeeee
prawda jest taka... fcet chce miec zawsze atrakcyjna kobiete, tak samo jak kobieta chce miec atrakcyjnego faceta... dzis w sumie powiedzialam swojemu ze też powinien sie za siebie wziąć bo jest coraz gorzej... on mnie pociąga, kochamy sie nawet kilka razy dziennie, ale chce zeby dobrze wyglądał.. proste

Gość pof42jkfo2jf
lubisz slodycze--NIE KUPUJ ICH!! nie miej ich w domu i zabraniaj mezowi kupowania wychodzac na zakupy bierz tylko odliczona kwote -na mleko, bulki itp odzwyczaisz sie

Gość mireczkaa
szkoda mi ciebie, ale widać, ze Twoj facet to typowy "wzrokowiec". Dal mnie to troche dziwne, bo ja po porodzie tez utylam a mąż i tak, mówiąc dosadnie, był na mnie napalony. Nie pozostaje Ci nic innego jak schudnąć. Bo skoro się zaparł to chyba nic nie da tłumaczenie mu, ze sie starasz... Współczuje.

Gość sheeeee
pani qrwa to prowo...

Gość załamana 0987654
dleczego nie chce mnie zaakceptować .pewnie mnie nie kocha , bo gdyby mnie kochał to pewnie by czasem sie poświecił ale ja tak sobie myśle że doigra się. a wtedy zostanie sam bo nikt go nie zechce. dziwne to jest że lubi ze mna gadać opowiadać co tam u niego , spędząć ze mną czas .a nie ma wogole ochoty. nie wiem jak długo to jeszcze wytrzymam.

Gość No - ja mam Twoj wzrost i
A jednak to prowokacja

Gość mireczkaa
widać nie może Cię zaakceptować, nie podniecasz go. Sama przyznasz, ze 20kg to dużo. Dlaczego po prostu nie weźmiesz się za siebie?

Gość taka jedna otyla
ja kurde w czasie zwiazku utylam 40kg i sex byl w takiej samej czestotliwosci jak przedtem.zadna choroba,po prostu siedzialam na tylku i jadlam.czasem cos wspomnial,ze tyje i zebym uwazala.wspiera przy kazdej diecie,rowniez teraz. ten facet znalazl powod zeby sie chwalic przed kolegami,a ze teraz nie ma czym,to foch.zalosny koles...