Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana 0987654

dla mojego męża sie liczy tylko wygląd

Polecane posty

Gość załamana 0987654
zazdroszcze własnie takim kobitkom które są gruvsze a i tak mają facetów którzy są na nie napaleni bo przecież wygląda nie jest najważniejszy i wiecei co jest najgorsze że nie mam u niego wsparcia,kupuje jakies czekoladki, wcinaq wieczorem jakies kanapki,.....a ja mam sie tylko patrzec. dlaczego mnie nie zostawi po prsotu skoro taki nie zadowolony jest ,ja juz mu to mówiłam że wolna droga skoro taki nie szczęśliwy.

Gość załamana 0987654
o co chodzi z tą prowokacją????? człowiek szuka jakiefos wpracia mówie co go boli a tu jakieś teksty.

Gość mireczkaa
przesadzasz! Facet mówi Ci szczerze co mu nie pasuje, przeanalizuj to i weź się za siebie.

Gość aaaaarwena
qurwa ty to musisz byc nieszczesliwa dziewucho, a chocby to i byla prawda co piszesz to widzac twoje wypociny nie zazdroscimy ci :P na pewno nie ja

Gość załamana 0987654
no ale przecież nie schudne w jeden tydzien, a mam potrzeby chce mi sie seksu zreszta jego zachowanie nie zachęca mnie do jakiejkolwiek zmiany .

Gość lalllalallksmdklnm
w sumie sie nie dziwie ze mozesz miec tyle z kasy Twój nick mówi mi wszystko.Ha ha ha :-) Tłumacz to tak sobie ze Tobie zazdroscimy-niech i tak bedzie:-)

Gość taka jedna otyla
zle patrzysz na temat-on jest szczuply i ma prawo jesc.ty sama musisz poczuc,ze chcesz sie odchudzic,a wtedy czekolada moze lezec na stole i jej nie ruszysz.problem tkwi gdzie indziej.ty sie chcesz odchudzic dla niego,nie dla siebie,a to nie ma sensu.wiadomo,ze jakies normy trzeba trzymac,ale nie moze byc tak,ze pare kg wiecej i juz relacje zepsute.bo co bedzie potem?operacje plastyczne po dziecku?wstrzykiwanie pierdol na starosc? normalnie mu powiedz,ze skoro on nie czuje pozadania i nie moze cie zaspokoic to poszukasz kogos innego kto to zrobi i tyle.a waga to odrebny temat i sama go sobie w odpowiednim dla siebie czasie rozwiazesz

Gość aaaaarwena
najfajniejsze dziewczyny jakie znam maja mnostwo znajomych i sa lubiane rowniez przez kobiety, bo nie ociekaja jadem, nie spotkalam jeszcze zadnej pieknej zdolnej dziewczyny ktora jest sfrustrowana

Gość aaaaarwena
powiem wiecej, chce sie z nimi przebywac i rozmawiac, bo zazwyczaj sa bardzo mile, i towarzysko usposobione az sie humor poprawia ;P

Gość załamana 0987654
dlaczego dla faceta sie nie liczy że któś jest dla niego dobry że wszytko ma gotowe że nie wymagam od niego wiele. nie zawsze soe ma wszystkoi jedna koleżanka mi zazdrości piersi i ładnej twarzy ,dlaczego nie dovcenie tego że mam ładną cerę żde nie jestem spryszczona że nie jest płaska, tak czy tak u ważam że każda kobieta zasługuję na miłość . dlaczego faceci sa tacy płytcy

Gość aaaaarwena
nie spotkalam jeszcze dziewczyny ktora jest przepiekna i jadowita, a faceta megaprzystojnego co ciekawe tak, czesto zachowuja sie jak takie skurwiele, a le to moze tylko w stosunku do kobiet

Gość mireczkaa
załamana- no ale czego Ty od nas oczekujesz?? Ze ci napiszemy "Twój mąż to zbolały ciul"?? Bo nie rozumiem! Facet Ci mówi wprost, ze przeszkadza mu Twoje 20kg więcej. To weź się za siebie i tyle! Naprawdę nie ma co analizowac, czy Ty masz racje, czy on. Fakty sa takie, ze to Ty masz problem. Więc go załatw!

Gość aaaaarwena
tak niestety ale faceci sa pllytcy i to jest fakt

Gość załamana 0987654
nie mam mobilizacji żeby schudnąć. może sama sobie jestem winna dlarego nie oczekuje zod mojego męża żeby się ze mną kochał codziennie no ale żeby ponad miesiąc nic ,,,,,,

Gość taka jedna otyla
to zacznij wymagac,laski ci nie robi,ze jest z toba,jak nie chce to droga wolna.bycia grubym nie sprawia,ze jestesmy mniej wartosciowi.wyrob sobie u niego szacunek,bo poki co robisz za sluzbe...

Gość załamana 0987654
może masz mireczka racje , chyba po prostu chciałam sie wygadać ,poZnać opbiektywn opinie. a moize chciałam zobaczyć czy może ktoś ma podobny problem. i jak sobie z nim radzi

Gość aaaaarwena
qurwa nie wydaje mi sie ale moze rzeczywiscie jest jak piszesz, jak widac wszystkie przymioty ktore wymienilas nie daja szczescia bo np. dopadnie cie ludzka zazdrosc :P a mi sie nie chce wierzyc dalej bo te dziewczyny nie bylyby zdolne wylac takiego wiadra pomyj, nie bylo powodu :P no chyba ze jestes az tak dwulicowa ;)

Gość udzielam nieproszonych rad
20 kg to bardzo duzo, moze zacznij dbac o siebie. Nie dziwie sie twojemu mezowi, w koncu kiedy za ciebie wychodzil wygladalas inaczej. Kg to nie wszystko, pewnie przestalas kompletnie o siebie dbac- a oto rezultat.

Gość mireczkaa
autorko- jesli chciałaś się tylko wygadac to OK, rozumiem :) Ja też utyłam po porodzie sporo, rok zajął mi powrót do formy. I wiesz co? Mąż niby nic nie mówił, że utyłam itp. Ale- skończyło się chwytanie mnie za tyłek, mówienie "kochanie, uwielbiam Twój tyłeczek", "ale mnie bierzesz" itp. W łóżku było ok, nic sie nie zmieniło. Ale sama czułam, że już go tak nie pociągam. I to naprawdę dało mi kopa!! Więc dziwę się, ze Twoj facet jest dosadny i wprost Ci mówi co i jak, a Tobie to nie daje motywacji.

Gość załamana 0987654
do noxelia, masz racje teraz żałuje że sopbie nie wziełam prsotego chłopa którey by nocił by mnie na rękach a byli i tacy, tylko mój mąz prze ślubem był fajny wriował na moim punkcie a teraz wychodzi na jaw że zakochał sie w moim wyglkądzie, choć byłam zwykła dziweczyną nie jakąś super laską ale powodzenie troche miałam , jeszcz erozumiem mój mąż byłby super ładny to rozumiem ze chciałby żeby jego żona też była. ale tak nie jest jest niskim zwykłaym chłopakiem, z wieloma wadami a ode mnie wymaga dużo

Gość kobiecy-kap
zapraszam!! www.kobiecy-kaprys.pl

Gość udzielam nieproszonych rad
zalamana jesli takmowisz o swoim mezu o po co z nim siedzisz?? Jesli z niego taki zwykly, niski chlopek , a ty taka gwazda to wypad, szukaj tych co cie na tacy nosic beda - dzwigiem na tace, dzwigiem z tacy, buhaaa

Gość załamana 0987654
ja tez się sobie dziwie że nie mam motywacji, ale nie uważam że juz jestem najgorsza, a mimo to nic miłego nie powie mój mąż. tylko czasem coś chamskiego typu słoń morski, albo gruba dupa. jak zaczynam sie domagać o seks a może to ze jest taki chcamski to powoduje ze ode chciewa mi sie cokolwiek robic

Gość załamana 0987654
a czy małżwństwo nie powionno być na dobre i na złe czy seks to nie jest też obowiązek małżeński. dlaczego ja mam sie tylko poświęcać dlaczego wszytko zależy ode mnie jak schudne to już bedzie wszystko super

zalamana, widac po Twoich postach, ze sama sie nie akceptujesz i szukasz wytlumaczenia swojej otylosci piszac, ze sa grubsze dziewczyny, ktore maja lepszych facetow. Jesli nie jestes chora a przytylas 20 kg przez wieczorne jedzenie czekolady i tym podobno to chyba sama powinnas zdac sobie sprawe z tego, ze nie wszystko jest okey. Tez bym nie chciala, zeby moj facet przytyl 20 kg bo pewnie przeszaby mi ochota na sex. Bo wybacz, ale sex to tez fizyczne pociaganie. Skoro nie umiesz zerwac ze slodyczami drastycznie, zrob to jakos powoli. Zacznij sama sobie piec ciasto, ograniczajac cukier. Przestan slodzic. Zamiast auta wybierz spacer. Zobaczysz, ze poczujesz sie lepiej i to nie dla meza a dla siebie! To sa male zmiany a wiele daja

Gość załamana 0987654
tak musze coś zmienic w swoim życiu, ale jak by mój mąż przytył 20kg to by mi sie nadal podbał i nadal by mnie pociagał, mam kolege ktyóry właśnie jest taki misiowaty, taki fajny jest,tyle że ma żone tez taką misiowatą, on taki jest kochaniutki a ona taka oziębła.dla mnie wygląd nie ma znaczenia, jesli jego waga nie prszkadzął by w mu sekesie to ok, a ja mi mo żźe prtzytyłam 20 kg to nadal jest sprawna i mogę wszytko zorbic dla mojego męza w łożku, tylko ze on nawet tego nie chce

Gość załamana 0987654
i to mnie boli że taka co jest jesszcze grubsza ode mnie ma takiego fajnego meża któery widac ze ciagle mu sie ona podoba a ja mam takiego co ciągle wymaga

Gość załamana 0987654
ale nic może to jakoś wytrzymam że kiedyś zaakceptuje mnie i pokocha taką jaka jestem a moze wtedy bede bardziej chciała schudnąć

wina jest po twojej i po jego stronie. Nie rozumiem jak można przestać się o siebie dbać. Rozumie po ślubie przytyć 5-7 kg ale 20 to dużo. Nim się obejrzysz a przytyjesz kolejne 20. A on powinien cię akceptować taka jaka jestes. Idźcie na kompromis ty troche schudniesz a on będzie cię wtedy gdzieś zabierał np. Jakąś romantyczną kolacja