Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oddetttaaaaa

co o tym myslec???

Polecane posty

Gość oddetttaaaaa

ostatynio jakies 1,5 tyg temu sie poklocilismy o jakies tam slowa wypowiedziane w nerwach,zlosci,emocjach!! on stwierdzil ze niechce zemna byc i trzyma sie tego przez te 1,5 tyg. mam problemy ostatnio itp..i wiedziala ze mam dola ..napisalam mu ze mi go brakuje i potrzebuje go bardzo teraz...odpisal ze "zawsze moge na niego liczyc" myslicie ze mozemy cos jeszcze naprawic ???czy napisal to tylko tak o?

Napisal ci ze zawsze mozesz na niego liczyc .. czyli udzieli ci pomocy gdy bedziesz tego potrzebowac itp niekoniecznie oferowal ci wielki powrot do siebie .. Same tepaki dzis na tej kafeterii .. jak chcesz cos uratowac i ci na tym zalezy to to zrob, staraj sie a nie czekasz az ci ktos na kafe napisze TAK NAPEWNO CHCE DO CIEBIE WROCIC-.-

Gość oddetttaaaaa
staram sie ciagle...pisze,dzownie ale on akis taki obojetny...nie zapyta co u mnie ,jak w pracy :( zero zainteresowania i tak przez 1,5 tyg. nie wiem co juz robic???

Skoro sie nie interesuje co u ciebie widocznie go to nie obchodzi, nie zalezy mu itp. W takim razie sie nie narzucaj

Gość oddetttaaaaa
ale jak mozna sie przestac interesowac kims z kim sie bylo prawie 3 lata... :( ok moja wina powiedzialam mu chamskie slowa ale on mnie sprowokowal... przepraszalam juz 1,5 tyg.... jutro mamy sie spotkac i jak sadzisz co robic zeby to naprawic?

Byc moze on potrzebuje czasu .. przedewszystkim powinniscie sobie wszystko wyjasnic porozmawiac przepros go i popros o szanse. Kazdy zasluguje na szanse by sie poprawic i by naprawic to co sie zepsulo. Jesli cie kocha i mu na tobie zalezy powinien ci ja dac.

Gość oddetttaaaaa
prosilam go ostatnio jak sie widzielismy...byl oschy...mam nadzieje ze tym razem jak sie spotkamy to mu przejdzie :( a jak nie to w ogole sie zalamie..potrzebuje go teraz jak nigdy...nie moze mnie teraz zostawic bo umre bez niego :(