Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemapojeciaja

propozycje prezentów dla partnera

Polecane posty

Gość niemapojeciaja

dziewczyny co kupujecie swoim facetom na świeta, urodziny i inne okazje? Ja nie mam zadnego pomyslu, a nie chce jakiegos banału kupic!

Gość strona 703
to zależy, ja jestem ze swoim 20 lat i zostały mi tylko banały do kpienia, bo on wszystko ma. Na te święta dostanie koszule levisa i reportera, portfel pucinni, perfumy gucci, dvd generał Nil- bo uwielbia, cd z techno/metal-też lubi, flaszkę jim bima i co tu jeszcze wymyślić?

Gość niemapojeciaja
rozśmieszyła mnie Twoja wypowiedz 'strona 703' :D ale przynajmniej pomysly masz!

Gość strona 703
a co w tym śmiesznego? też chcę się pośmiać

"a co w tym śmiesznego? też chcę się pośmiać" Nie wiem co rozśmieszyło niemampojecia, ale mnie bawi to, że musiecie mieć choinkę wielkości przynajmniej tej na Placu Zamkowym ^^

Gość strona 703
jak byłam mała to nie dostawałam prezentów, mąż też,no chyba, że wełniane rajstopy do tego zaliczysz i dlatego z mężem zawsze robimy sobie dużo prezentów, jak dojdą goście to jest ich pod choinką zawsze okolo 50! Po kolacji pijemy winko i zasiadamy do kawki z ciastem a najmłodsze w rodzinie roznosi prezenty. Zawsze jest ubaw, bo wczesniej piszemy listy do gwiazdora

Gość niemapojeciaja
a czy wiecie moze czy jest cos takiego, ze wysyłam komuś zdjecie i ten ktos maluje obraz wzorujac sie na zdjeciu?

Trudno jest doradzić, bo nie wiemy czym sie Twój partner interesuje. Mój pod choinkę dostanie najnowszą książkę Beara Gryll'sa (bo jest wielkim fanem) i jakąś wielofunkcyjną latarkę samochodową bo akurat nie ma.

Gość niemapojeciaja
On ni jest jak kazdy facet, ktory interesuje sie sportem czy motoryzacja. Co prawda lubi motory i szybka jazde.. kocha grac na gitarze i ogolnie lubuje sie w muzyce..

Gość niemapojeciaja
pełno na allegro ale co wpisac w wyszukiwarke?

Gość niemapojeciaja
ale tez to takie troche niepewne, prawda? bo czasem ktos moze narysowac kredkami jak 5letnie dziecko...

Powiem Ci, że kiedyś się zastanawiałam nad takim prezentem. No nie wiem, te przykłady na allegro wyglądają całkiem fajnie, mogłabyś coś takiego wybrać jeśli wiesz że by mu się spodobało. A do tego może coś z jego zainteresowań muzycznych.

Gość niemapojeciaja
zaryzykuje. Bo z tym obrazem to naprawdę świetny pomysł.