Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowe love

Samotność

Polecane posty

Gość malinowe love

Jestem samotna, w jakiś dziwny sposób odpycham od siebie ludzi, nie wiem jak to sie dzieje. Rok temu zmieniłam szkołę więc postanowiłam zakumplować się z ludźmi uczęszczającymi ze mną do klasy, cóż, nie zaakceptowali mnie. Starałam się, chciałam nawiązać kontakt, znaleźć wspólne tematy, proponowałam niektórym jakieś wyjście żeby się lepiej poznać. Później dowiedziałam się, że cała klasa "jedzie" po mnie, mówią między sobą "co ona ode mnie chce?!" .Jest mi przykro, zawsze chciałam żyć wśród ludzi ale oni mi na to nie pozwalają, przecież nikogo nie obgadywałam za plecami, nikomu nie robiłam na złość, nie wywyższałam się, nie przechwalałam, nie ubieram się prowokująco, jestem miła, lubię pomagać, można ze mną pogadać na każdy temat, nie jestem arogancka czy wulgarna, chętnie wyjdę na piwo. Nie rozumiem tego, dlaczego ludzie nie chcą utrzymywać ze mną kontaktu?

Gość malinowe love
Nie, to nie to, nie jestem taka pewna siebie, jak już to bardziej w strone nieśmiałości można mnie cechować. Mam faceta, nigdy nie miałam problemu z facetami, raczej chodzi o dziewczyny. Olałam to wszystko i teraz codziennie siedzę sama na przerwach i niektórych lekcjach, jestem w 3 klasie liceum, chciałabym mieć jakiś znajomych w klasie, jest mi źle, że nie potrafię się z nimi dogadać. Na studniówce też będę siedzieć tylko z chłopakiem, zniechęca mnie to do wszystkiego, chciałabym się czasem z kimś podzielić jakimiś moimi przeżyciami, posłuchać co tam u nich, tak normalnie.

MOże olej to poprostu, pójdziesz na studiam, zmienisz otoczenia to bedzie całkiem inne zycie :)

Gość malinowe love
Też tak myślałam ale to takie trudne dla mnie, czuje sie jak taki alien, a przecież nie jestem jakaś dziwna, nie wiem, nie rozumiem tego, zawsze miałam wielu znajomych w klasie :(

NO wiec musisz miec strachych zniajomych, ze starej szkoły. nie ma co szukac przyjaźni na siłe :)