Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulamaluda

Dostałam oferte pracy za 5zł za h

Polecane posty

Gość mlk/mlk
mondra joanna, za ceny ktore wymienilas mozna kupic jedzenie najgorszej jakosci. moze jak czlowiek jest mlody to moze wpierdalac chleb dostowy bez grama wartosci odzywczych, ale potem to sie odbije na zdrowiu:O 6 funtow, a raczej 4, bo nie zapominajmy ze to kwota brutto, to prawie tak malo jak 5zl w Polsce.

Gość mondrA joanna
to ciekawe co piszesz bo podałam ceny z popularnej sieci Morrison's i kupuje tam masa ludzi i nie jest to żaden najtańszy syf tylko normalne jedzenie... w polsce ludzie kupują gorsze i nie narzekają!!! brutto? jak się zarabia taką stawkę to podatek jest zerowy praktycznie🖐️

Gość mondrA joanna
a chleb można kupić typu 3 ziarna organic np. za 1f i będzie to już lepsze od najlepszych chlebów w polsce ;) MALA: zgadza się... a w dodatku ASDA jest teraz droga, robi się jak Sainsbury's trochę... ja kupuję w Morrison's i w Lidlu i 50f na żarcie to jest wieelka kupa kasy a tyle zarabia się w 1 dzień na luzie :)

Gość mondrA joanna
no właśnie... skomentował(a) chleb tostowy ale całej reszty już nie... jebać ten chleb... mogłam podać paczkę wafli ryżowych za 0.30f🖐️

Gość mondrA joanna
jaki debil w ogóle... jak ci się z 6f robią 4f po podatku to ja nie wiem... czyli podatek w UK to 30% wg. ciebie tak? to pozdro głupku bo do 8000f rocznie jest 10% :D na wypłacie typu 240f/tyg podatku jest niecałe 20f podatku a jak się ma tax credit to 0f :)

Gość mondrA joanna
MALA wracaj do UK!! zobaczysz co będzie w polsce za 1-2 lata...

Gość mondrA joanna
dokładnie hehehe kombinuje żeby mu wyyszło, że lepsze 5zł/h w polsce niż 6f/h w UK :D żałosne normalnie chyba padnę na moje małe cyce zaraz... aha, wino australijskie 0.75L kosztuje 2f czyli 3 butelki za 1h pracy... no ale on nie pije takich bo są niskiej jakości :D

Nawet ggybym chciala to juz nie mam punktu zaczepienia, poza tym moj facet ma przejac firme ojca po nowym roku, a sama nie pojade :P

Gość mondrA joanna
znam tu takie które firmy w polsce pozamykały bo to chory kraj jest...

Gość dwdwq
chory kraj bo chory Rząd

Gość mondrA joanna
no i nic się nie zmieni przez kolejne 4 lata a potem będzie już taka bieda że nawet jakby ktoś normalny rządził to 50 lat będziemy się podnosić więc sorry ale ja chcę żyć normalnie i mieć emeryturę ip. a leniwa nie jestm i robię nawet 10h nadgodzin tygodniowo jak trzeba!!! w polsce tak się nie da a chciałam!!!

Gość onyxiaa
czysta prawda... ja tez wyjezdzam niedlugo...