Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

teraz moze ja

mirtagen, zomiren. leki na depresję, kto brał? proszę o opinię.

Polecane posty

Gość samobójczyni
Ja właśnie zaczynam brać mirtagen. Wczoraj w nocy czułam takie wewnętrzne łaskotanie, potem miałam straszne skurcze wczystkich wszystkich mięśni na całym ciele. Strasznie bolało. Miałam też bardzo niespokojne nogi. Boje sie brać ten lek. PS." Udzielam lekcji...." czy możesz się do mmie odezwać na meila? Prosze.

Gość samobójczyni
"Udzielam lekcji klawikoru" czy możesz się do mnie odezwać? aga.skubich@gmail.con

Gość Gosia

Witam was. Zomiren przepisala mi doktorka abym wziela przed operacja. Poniewaz bardzo sie balam. Lek wzielam na probe o wiele wczesniej. Podzialal tylko nasennie. Wstalam z lozka jakbym wypila pol litra wodki. Kolowalo mi sie w glowie, nie moglam isc prosto do okna by otworzyc rolety. Zarzucalo mnie na boki. Podczas mycia glowy mialam zawroty i kolowania. Nie wzielam tej tabletki przed operacja. Nie chcialam tak sie czuc, zwlaszcza, ze dojezdzalam do innego miasta. To okropny lek. Dawke mialam 0.25 mg. Okropny. Nie bierzcie go. A mial dzialac na uspokojenie a nie na spanie. Przestrzegam was przed nim.