Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troche zdenerwowana

O czym rozmawiac na 1 spotkaniu z chlopakiem?

Polecane posty

Gość troche zdenerwowana

On jest duzo madrzejszy ode mnie i jego zainteresowania mnie zdecydowanie przerastaja :( jak zejdziemy na temat w ktorych on jest mocny to ja bede musiala milczec i pomysli sobie ze jestem glupia :( o czym rozmawiac tak zeby bylo ogolnie i zeby sie nie skompromitowac?

Gość ziemkaa
A Ty masz jakieś zainteresowania?

Gość troche zdenerwowana
tak ale ja jestem raczej taka normalna nastolatka ktora interesuje sie tym co kazdy :) on jest calkiem inny w swoim otoczenu uchodzi za niezwykle intligentnego ma zainteresowania ktore sa dosc trudne do zrozunienia na innych :(

Gość ziemkaa
Ale czego tu się bać, że się na czymś nie znasz? Przecież masz takie prawo. Jak zacznie nawijać o czymś dużo to w reakcji zawsze możesz pochwalić, że ma bardzo oryginalne zainteresowana, a ty masz takei bardziej przyziemne i powiezieć trochę o sobie. Będzie dobrze:)

Gość hmm co mam o tym myslec?
o zyciu ... byc soba poprostu i nie bac sie rozmawiac o konkretach

Gość A moze Ty po
prostu do niego nie pasujesz skoro twierdzisz, że on ma sporo więcej zainteresowań od Ciebie i boisz się tego spotkania bo moze się ono okazać niewypałem. Może gdyby było inaczej to byś sie tak tego nie obawiała.

On madrzejszy,ona nastolatka,,,,,,,,,,,,czym tu pachnie? Jak to o czym rozmawiac,wypytaj go ile placi za sex czy ma zone,czy bedzie Twoim sponosrem na chwile czy na dluzej.

Gość troche zdenerwowana
On jest 4 lata starszy ode mnie i się jeszcze uczy nie ma tu zadnego seksu za pieniadze no co wy nie jestem taka