Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxl apollo 13

Czy ktoś sprzedaje drogą ekskluzywną biżuterię albo

Polecane posty

Gość xxl apollo 13

ciuchy? Zastanawiam się jaki jest klient takiego sklepu. 1. Raczej osoba, która zna się na materiałach i minerałach i szuka czegoś niebanalnego - nie trzeba jej mówić, że taka a taka tkanina czy kamień są drogie i trudno dostępne w Polsce, a więc wystarczy opisać tylko, jaki to kamień / tkanina, nie mówić za dużo 2. czy też np. jest dużo osób gorzej sytuowanych, potrzebujących czasem poczuc się luksusowo i wtedy lepiej napisać im "eklsuzywne", "niespotykane", "niedostępne", "wyjątkowe" a ona poczuje się miło pogłaskana? I jeszcze jedno, czy macie porównanie - milsi są klienci biedniejsi czy bogatsi? Bo ja zauważyłam, że ci bogatsi są bardziej skłonni poczekać aż coś zostanie sprowadzone, i w ogóle dziękują wylewnie że coś tak unikatowego mogli kupić, a Ci mniej bogaci narzekają i ciągle wyjeżdżają, że gdzieś tam kupili coś lepszego a tańsze i że coś tam im nie pasuje. Jakie macie spostrzeżenia?

Gość xxl apollo 13
Chodzi mi raczej o sklep internetowy ale w sumie tez moze być stacjonarna galeria - suche fakty, czy reklama "pani wie, to zupełnie unikatowe"

Gość xxl apollo 13
Czy czerpia satysfakcję bardziej z czegoś dobrego jakościowo i ciekawego, podobającego im się, czy że mogą się tym wyróżnić na tle biedniejszych, bo to wyznacznik statusu?