Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :):):):):):)

moja zona jest w ciazy:):):):)

Polecane posty

jestem szczęśliwy, najszczęśliwszy, świata nie widzę po za nią, jest dla mnie wszystkim, kocham ja, :):):):):):):):):)

Gość Autorko jedynie ci pozostało
To gratuluję :)

Gość wwwwwwwerrrrqeqwrq
To gratulację ;)

Gość fąfafine
wow , a po ile macie lat

ja 27 a kochana ma 25

Gość nieprawdziwy pseudonim
:) jak miło poczytać, że tak się cieszysz :) ehhh ale wam zazdroszę...chyba tego szczęścia i że tak się kochacie. chciałabym aby w przyszlości ktoś się cieszył z dzieciątka tak jak ty...

no bo co może byc piękniejsze w życia jak nie miłość, nic tylko ona, niewidzialna, niedotykalna, nieusłyszana a wyczuwalna najczulszym zmyslem-sercem

Gość radosna i szczesliwa
Wszystko ładnie, pięknie tylko serce to mięsień ;) :P

Gość a_em
:):):):) TYLKO TEGO NIE SPIEPRZCIE! ŻYCZĘ POWODZENIA !

Gość brwqa btyj
Inny, brytyjski genetyk, prof. Mark A. Bellis z John Moores University w Liverpool, opublikował w Journal of Epidemiology and Community Health, wyniki swoich badań również dotyczących tzw. kukułczych dzieci. Wg profesora, co trzeci rozwodnik (ponad 30 %), podczas rozwodu dowiaduje, że został oszukany przez żonę i wychowuje nie swoje dziecko. Te wyniki zostały uzyskane po opracowaniu danych z dwudziestu naukowych prac z całego świata, próbujących ustalić liczbę sfałszowanych ojców od 1950 roku. W tych ponad 30 procentach okłamywanych przez żonę, mieści się m.in. Marek Piotrowski, dziewięciokrotny mistrz świata w kick boxingu. Wiadomość, że nie jest biologicznym ojcem, spadła na niego po rozwodzie, gdy jego/nie jego syn miał już siedem lat. Po rozwodzie, była żona skrzętnie rozliczała go z alimentów. Ale po czasie, ex małżonka w złości wyrzuciła mu, że to nie jego syn. Jak grom z jasnego nieba spadła na niego ta nieprzyjemna wiadomość, że on i syn nie mają ani jednej kropli wspólnej krwi. Chciał jak najszybciej poznać prawdę, więc natychmiast zdecydował się przeprowadzić badania genetyczne badanie ojcostwa. Wyniki przyszły pocztą. Wynik: brak zgodności genetycznej pomiędzy nim a dzieckiem. I co najciekawsze, wówczas Piotrowski nie miał prawnych możliwości zwrotu niesłusznie płaconych alimentów.

Gość dobra autorko
gratuluję ci :-) ale przeciez wszyscy wiemy, ze piszesz jako sój mąż :-O żaden facet by nie założył takiego tematu i te usmiechy i ta "kochana" :-D facet moze tak się zachowywać przy ukochanej, ale nigdy nie będzie zaprzątał sobie tym głowy aby pisac durnoty na beznadziejnym forum :-D eh masz 25 lat, będziesz matką, a takie fiu bździu masz w głowie :-O

nie to ja maż, moze jestem inny, wrazliwy i to mi nie przeszkadza

Gość dobra autorko
akurat! i dlatego że jestes tak wrażliwy czym predzej uciekłes z topiku :D