Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość de m. ...

Lubicie kupowac rzeczy ekskluzywne?

Polecane posty

Gość de m. ...

Co Wam to daje? Myslicie, ze sa lepsze jakosciowo, ze mozna sie nimi pochwalic, dowartosciowac, czy ze nie sa lepsze, nie warto kupowac.A moze Was nie stac?

Gość de m. ...
Czyli kupujesz, bo sa lepsze. Dziekuja. Ktos jeszcze odpowie?

Gość Mrs. Robinson
co dla Ciebie znaczy ekskluzywne , bo dla mnie to np buty powyżej 1500

Gość de m. ...
Starannie wykonane, rzadko spotykane na ulicy (w moim wypadku to ciuchy i odziez), duzo drozsze niz przecietne, wykonane albo na moje specjalne zamowienie albo w niskich nakladach, z dobrych materialow

Gość de m. ...
Czyli uwazasz, ze mozna dostac rownie dobre taniej. Kto jeszcze?

Gość sonkoo
jesli chodzi o mnie to zdecydowanie lepiej, pewniej sie czuje gdy ubieram sie w drozsze lepsze ciuchy,gdy z futeralu moge wyjac iphona a nie jakis stary model tel. oczywiscie takie rzeczy sa tez lepsze gatunkowo,o niebo lepsze wykonanie uslugi dodatkowe itp mnie takie rzeczy dodaja pewnosci siebi,od razu mam usmiech na twarzy i mam ochote do kazdego zagadac, a gdy jestem kiepsko ubrana itp to staje sie bardziej niepewna -niestety tak jest,mam troche zanizone poczucie wartosci,al staram sie z tym walczyc poza tym to co obserwuje w swoim srodowisku(studia) -osoby lepiej ubrane, zadbane,z fajnymi gadzetami -taka osoba bardziej ( nieswiadomie )zwraca na siebie uwage,tak ze inne osoby chca z nia pogadac,poznac ja,

Gość absolutnie nie zgodze sie
z rikiem,ja tez mieszkam na zachodzie i nigdy w zyciu nie sppotkalam sie z sytuacja "lepiej ubrana, lepiej traktowana" Osoba wygladajaca na bezdomna, jest tak samo grzecznie obsluzona jak elegancka dama.Nie zauwazylam aby kiedykolwiek ,ktos byl nie mily dla kogos gorzej ubranego.

Gość ja lubię ekskluzywne
nieruchomości, najlepiej zabytkowe.... szmaty już mnie nie kręcą - kupuje standard w sieciówkach.... mam za to mieszkanie na poddaszu, na głupie klameczki do okien potrafię kilka tysięcy wydać :P ale to dlatego że uwielbiam tu przebywać, bo jest pięknie.... no i każdy kto wchodzi też buzie otwiera ze zdziwienia :P

Gość de m. ...
Gdybyscie mogli jednak odpowiedziec na pytanie... co Wam to daje... bardziej poczucie, ze macie cos dobrze wykonanego, czy satysfakcje, ze inni tego nie maja/