Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klyn_

hmm...

Polecane posty

Jestem pewien ze istnieje, sam kocham, jestem i bylem kochany, znam to uczucie, ale dlaczego sie konczy? czy ktos kto kochal i pewnego dnia przestal, naprawde kochal?

Klyn @ ja jestem zdania ze jezeli sie kocha to juz na zawsze inaczej to bylo zauroczenie a nie czysta prawdziwa milosc

Gość bo uczuciowy lubie najbardziej
ciekawie się zaczęło, myśl dalej :)

A druga sprawa ktora mnie meczy, to mysl czy milosc naprawde jest slepa? czy gdy kochamy kogos, nie widzimy, lub nie chcemy widziec wad partnera-rki? milosc jest piekna, ale dziwna.

nawet jesli pozniej pokocha sie druga osobe to ta pierwsza i tak w sercu pozostaje na zawsze i nigdy sie o niej nie zapomina lecz nie mysli juz tak intesywnie i czesto ale przychodza chwile slabosci i wspomnienia

tak jest bardzo slepa dopiero z czasem wszystko wychodzi i albo akceptuje sie wady partnera albo zwiazek sie rozpada.Czasami jest tak ze wady przyslaniaja pozytywy ktore schodza na boczny tor a potem po rozstaniu dopiero czlowiek zaczyna widziec ze jednak te pozytywy byly

Tak, masz racje, musze sie nad tym gleboko zastanowic, odzielic pewne uczucia od siebie.

Gość karuzelazmadonnami
ja myślę że jeśli miłość nie zmienia się nie dojrzewa razem z człowiekiem to zostaje gdzieś z tyłu i przepada, a z drugiej strony od tej najprawdziwszej miłości zwykle się ucieka, bo nie pasuje do naszego życia, które sobie układamy, do naszych obowiązków, wyobrażeń, sterty logicznych bzdetów... co myślicie?

mysle ze najlepszym sposobem jest zostawic przeszlosc w tyle i starac sie pokochac kogos na nowo,nie zamykac sie na uczucia

Gość karuzelazmadonnami
zabić przez obrócenie jej w nienawiść najłatwiej, a tak to chyba przytłumić można tylko

Glupio to zabrzmi, bo jestem facetem. ale boli, boli jak skurwysyn, rok temu zerwalem z dziewczyna, hm, parawde piszac to ona mnie zostawila. od tej pory jestem sam, i ok daje rade, staram sie ulozyc zycie, nawet calkiem niezle mi to idzie. dzis sie dowiedzialem ze wychodzi za maz, moja Aga bierze z jakims skurczybykiem slub! kurwa ciagle ja kocham tak naprawde, nie przyjmuje tego do wiadomosci...boli serducho jak cholera,

nawet jesli obruci sie w nienawisc to wkoncu przuchodzi taki moment w zyciu czlowieka ze jednak zdaje sobie sprawe ze cos czuje to do osoby znienawidzonej

wiem co czujesz ale zycie toczy sie dalej i trzeba zyc dalej.skoro tak wyszlo widocznie nie byliscie sobie pisani,zobaczysz poznasz kogos pokochasz i nie bedzie juz tak bolalo wiem to nie takie proste ale uwiez mi realne

Pewnie masz racje, ale serducho jednak boli a lzy same dziwnym sposobem splywaja po policzkach, to ja moglem z nia brac slub, ja moglem z nia byc, dzis ma swoje zycie i jest szczesliwa. ja nie mam zalu, niech bedzie szczesliwa, niech ma jak najlepiej.

Gość ben dykta
nicole ładniejsza

upije sie dzis jak wieprz. ja poprostu myslalem ze mnie to nie ruszy, wiedzialem ze ma kogos. ale jakbym w leb mlotkiem dostal. boze co za kurwa debil zemnie