Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tuz przed

fryzura ślubna

Polecane posty

Gość tuz przed

hej dziewczyny, jakie miałyście fryzury na swoim ślubie, ja mam włosy do ramion i nie wiem co można z takiej długości wymyśleć

Gość l;kml;km;klm
ja postanowliam ze pojde w rozpuszczonych wlosach. mam wlosy do ramion tez geste. reprezentacjne, czemu nie

Gość tuz przed
no właśnie sama nie wiem, myślałam też o jakimś delikatnym koku ale nie wiem czy z takiej długości mi wyjdzie

Gość lsfdvl
ja mam włosy naturalnie czarne, gęste, grube i lsniace do pasa i mialam rozpuszczone, mialam kupiony sliczny welon, za kolana, ale ledwo wytrzymalam w nim w kosciele, juz przed pierwszym tancem sciagnelam. ja uwazam ze rozpuszczone wlosy jak ktos ma sie czym pochwalic sa super, takie inne, twarzowe, ozdobne. a nie jakis kok czy banan czy loczki sztywne od zelu tu moje sliczne wloski;) http://www.wrzuc.net.pl/?v=2984152458.jpg

Gość tuz przed
no faktycznie włosy śliczne, ja niestety nie mogę się takimi pochwalić dlatego też szukam jakiegoś fajnego upięcia ale z drugiej strony żeby to nie był właśnie jakiś tandetny kok tylko coś ładnego

Gość guttka
u mnie w gre wchodzi tylko kok

Fryzura zależy od sukni i oczywiście o typu urody panny młodej i jakości jej włosów. Miałam straszny dylemat.Moje inspiracje poniżej: